2777
2789

می‌خوام رنگ و کراتین یاد بگیرم ولی چون دارم میرم شهر دیگه ( به خاطر کار همسرم) کسی نیس بچه هامو نگه داره به نظرتون چیکار کنم؟ بچه هامم کوچیکن یکی ۱۹ملهشه یکی سه و نیم سال ، همش فکر میکنم بذارم مهد صبح تا ساعت دو یا سه  هسش بعدش چیکار کنم همسرمم ساعت پنج از سر کار میاد ، مشتری که صبح ساعت هفت نمیاد برای کراتین و رنگ اینام که زمان بره شش ساعت کراتین طول می‌کشه، خیلی ناراحتم دوست دارم یه کاری کنم مستقل باشم اما هر چقدر تلاش میکنم همش در بسته هسش. بادکنک آرایی یاد گرفتم کلاس نرفتم البته کارم به مرور با یوتیوبینا یاد گرفتم کلی هم برای دکورش هزینه کردم هر چی در آوردم هزینه  خرید دکور کردم انقد کار کمه واقعا ماهی به میلیونم به زور درمیاد با اینکه کارم خیلی هم خوبه نسبت به همشهری هام 

یه جلسه هم امروز کلاس کراتین رفتم نمی‌دونم حالا به مربی چی بگم بنده خدا کلی هم امروز بهم آموزش داد البته با اون آموزش من هیچ کاری نمیتونم بکنما ولی وقت گذاشت خیلی کار زمان بری هسش من فکر میکردم چهار ساعت بیشتر نکشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ نیاز مالی نداری فعلا دنبالش نرو تا بچه هات بزرگتر بشن حداقل بتونن از خودشون دفاع کنن یا کسی اذیتشون کرد بتونن بهت بگن، میتونی کار تو خونه بکنی، مثلا غذاهای اماده، سبزی، پیاز سرخ کردن، انواع فینگرفود، کیک و... 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺