2777
2789
عنوان

سونو انومالی

216 بازدید | 20 پست

سلام مامانا من امشب سونو انومالی دادم و گفت جنین 18 هفته و 2 روزه اما طبق ان اتی باید 18 هفته و 4 روز باشم دو روز عقبه بعد گفت خونرسانی به رحم ی کم ضعیفه و بچه ب پشته و بریچه اون دو روز مشکلی نیست نگرانم توروخدا جواب بدید؟ 🥺

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰
ن اصلااا

یعنی عادیه؟ برا همه پیش میاد بعد درست میشه؟ 

دعا کنید من و همه منتظرا مامان بشیم 🤱🏼🙏😍خداروشکر ک معجزتو نشونم دادی بالاخره 😍❤️دوباره مادر شدم خدایا خیلی شکرت😍برای بار دوم منو مادر کردی🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عادیه؟ برا همه پیش میاد بعد درست میشه؟ 

بله عادیه چند روز اختلاف

برا خونرسانیم سعی کن ب سمت چپ دراز بکشی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

دوروز که اصلا مشکلی نیست بیشتر از دو سه هفته اختلاف رو میگن مشکل خونرسانی داره

مرسی عزیزم خیالم راحت شد 

نینی دختره

آره عزیزم دخمله 

ببین نگران نباش خیلی هم خداروشکر کن جنینت سالمه الان یه تاجیک دیدم سونو ۱۸هفته گفته بود باید سقط کنی چون هیدروسفاله. خدا بچه تو برات حفظ کنه و سلامت بدنیا بیاد ان شاءالله ❤❤❤❤❤

ببین نگران نباش خیلی هم خداروشکر کن جنینت سالمه الان یه تاجیک دیدم سونو ۱۸هفته گفته بود باید سقط کنی ...

یعنی چی هیدروسفال؟ 

🥲🥲🥲میشه خیلی مراقبش باشی؟

چرا عزیزم؟ اینجوری گفتی نگران شدم 🥺