2777
2789

بچه ها ی پسره هست الان دومین بارشه ک منو تو کوچه میبینه با موتورش دنبالم راه میفته بعد مام خیلی وقته تواین محل زندگی میکنیم همه مارو میشناسن کثافت بااین کاراش باابروم بازی میکنه،خلاصه امشب این بیکار دنبالم راه افتاده بود منم داشتم میمردم از ترس،اول گفتم بی اعتنایی کنم ک بره دیدم نخیر این میگه پس دوست داری بیفتم دنبالت اقا مگه ول کرد فقد شماره میخاست،بعد دیدم دیگه خیلی سیریشه ولش کنی تا دم در خونم میاد منم گفتم برو دنبال کارت گفت شماره بده برم منم گفتم بروگمشو دیگه میمون😐😂بعد این باز نرفت گفتم تنت میخاره؟کتک دلت میخاد بروگمشو دیگه اه 

اخر اینم رفت

الان ناراحتم میگم کاش فحشش نمیدادم نکنه دلش شکست بهش گفتم میمون😂😂🗿

فحش که هیچی زدن و کشتنشم جایز و حلاله

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂😂

رفیقم میگفت به دختره شماره دادم بعد پیام داد چی میخوای کثافت و بلاکم کرد

گفت مردم از خنده😂😂

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
مثل اینکه کم کاری کردم😂

بله دفعه ی دیگه جبران کن

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد