2777
2789

دعا برای آشتی دارین جواب بده با دوستم که ۱۰ ساله با همیم ۱ ماهه قهرم مقصر اونه نمیخوام من پیش قدمشم اگه دارین لطفا بگین دعایی که جواب بده خواهشن 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بگیری خوندنی بلد نیستم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
چی بگیرم

دعا دیگه 

می گم خوندنی بلد نیستم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

سلام عزیزم وقتتون بخیر، سال نو مبارک وطاعاتتون قبول درگاه حق☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،

مشاوره خانواده در زمینه(اختلافات زناشویی_آموزش همسرداری_راهکارهای جذب همسردلخواه(ویژه دخترخانوم و آقا پسرای گلمون)_فرزند پروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس وعزت نفس و....

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،حضانت،ارث،نسب و...)

مشاوره بصورت آنلاین(چت و ویس) در هرپیامرسانی که براتون مقدور باشه(تلگرام،واتساپ،

اینستاگرام،ایتا،بله،

سروش،روبیکا،گپ و آیگپ)

یعنی توی خونه خودت، کنار باد کولر یا کنار بخاری، ریلکس میشینی و بصورت آنلاین با مشاورت صحبت میکنی😍

بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل ارائه خدمات میشه خدمتتون،

مشاوره خانواده یکساعته۷۹تومن😍

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹ تومن😍

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهار نامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت انجام میشه✅

خیلی از خانوما به هر دلیلی اعتماد نمیکنن بابت پرداخت هزینه، اینم هیچ اشکالی نداره! میتونین اول مشاوره بشین بعد هزینه رو پرداخت کنین🤩

ضمنا مشاورخانواده و مشاور حقوقی شما یک خانومه بنابراین باخیال راحت میتونین وقت مشاوره بگیرین و این خدمات رو خیلی راحت دریافت کنین

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست دوستی بدین تو خصوصی براتون شماره همراهم وبذارم

درپناه خدای مهربون باشین☘

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱