راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
آموزش و پروش هر وقت کسری بودجه میاره آزمون میزاره ۲۳۰ هزارتومن فقط دفترچه بود و کارت خریدش با پول کافی نت حدود ۲۸۰ تومن میشد حالا برو کتاب و جزوه هم بخر و یکسره بخون تا قبول بشی بعدم مصاحبه و گزینش
والله الان همه از مدارس دولتی فرارین کلاسهای ۳۵ تا ۴۲ نفره اعصاب فولادی میخواد تازه حقوقا هم که تق و لق میدن امسال حقوق و عیدی فرهنگیان رو لحظه اخر سال تحویل دادن اونم برای خیلیا نصفه واریز شده
اره برای جبران کسری شون بود سخته قبول شدن توش ولی غیر ممکن نیست اینجا قبلا تاپیک ب ...
بستگی به شهر محل سکونتت و میزان نیازمندی داره اون استان داره ممکنه خیلیا قبول بشن ولی تو مصاحبه رد بشن یا بعد تو الویت بندی بمونن برای بعد حالا این بعد کی میشه خدا داند
والله الان همه از مدارس دولتی فرارین کلاسهای ۳۵ تا ۴۲ نفره اعصاب فولادی میخواد & ...
اره درست میگی ... بابام همش میگه برو غیر انتفاعی بعدا استخدام بشی ولی خودم دیگه حوصله ندارم ... فکر میکنم آرایشگری کنم هنوز برام بهتره آرامش بیش تر دارم