2777
2789
عنوان

انقباضام شروع شده دهانه رحمم باز شده چکار کنم بچه بیشتر بمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2114 بازدید | 37 پست
یعنی جلو دردا گرفته بشه زایمان عقب میفته؟  من وقتی وایمیستم قشنگ سنگینی سر بچرو انگار حس میکنم ...

اره خوب برا من جلو دردامو میگرفت 

منم از 7 ماهگی این دردو داشتم دهانه رحمم 8 میل باز بود سرکلاژ ب دادم رسیده بود

فقط با استراحت و پساری ک گذاشتم رسیدم ب 37 هفته

تو استراحت کن غیر توکل بخدا کار دیگه ای نمیشه کرد نذر کن براش البته ۳۶ هم خیلی زود نیست احتمالا ت ...

میخوام سزارین کنم. 

بیمارستان خصوصیای اینجا دستگاه ان ای سیو ندارن و منو تا پنج روز دیگه پذیرش نمیکنن.

اگه دردام شروع شه باید برم دولتی طبیعی زایمان کنم

فوبیای زایمان طبیعی دارم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب برا من جلو دردامو میگرفت  منم از 7 ماهگی این دردو داشتم دهانه رحمم 8 میل باز بود سرکلا ...

برا من متاسفانه کاری نمیکنن

میگن انقدام زود نیست

فوقش میری دولتی طبیعی میاری بچه تقریبا کامله. که من فوبیای زایمان طبیعی دارم و ترسم ازینه😭😭😭

پروسه زایمان حداقل یکی دو ساعت طول میکشه لذا هر چقدم درد داشته باشی همون موقع بدنیا نمیاد که همون اس ...

مرسی عزیزم

اخه با این همه استراحت نمیدونم انقباض از کجا اومد

نمیدونم چی باعث انقباض میشه که انجامش ندم دهانه رحمم بیشتر باز نشه

برا من متاسفانه کاری نمیکنن میگن انقدام زود نیست فوقش میری دولتی طبیعی میاری بچه تقریبا کامله ...

منم مث شما بودم قبل از زایمانم فوبیای طبیعی داشتم 

الان فوبیای سز دارم هنوز بعد 4 ماه داغونم

میخوام سزارین کنم.  بیمارستان خصوصیای اینجا دستگاه ان ای سیو ندارن و منو تا پنج روز دیگه پذیرش ...

عزیزم انقدر نگران نباش

این همه استرس ممکنه فشار خونتو بالا ببره و اوضاع رو بدتر کنه به چیزای خوب فکر کن

من سر پسر اولم از ۶ ماهگی انقباض داشتم هفته ای دوتا آمپول میزدم

آخرم ۳۸ هفته زایمان کردم

تازه استراحت مطلقم نبودم و انقدری بیخیال بودم ک اصلا رعایت نمیکردم

ناراحت نباش

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
منم مث شما بودم قبل از زایمانم فوبیای طبیعی داشتم  الان فوبیای سز دارم هنوز بعد 4 ماه داغونم

نمیدونم

این همه سال اصلا فکر طبیعیو نکردم

اصلا امادگیشو ندارم

مخصوصا رفتار پرسنل بیمارستانو که اصلا نمیتونم تحمل کنم.

دعا کن عزیزم

که لااقل پنج روز دیگه بمونه

مرسی عزیزم اخه با این همه استراحت نمیدونم انقباض از کجا اومد نمیدونم چی باعث انقباض میشه که انجامش ...

انقباضه دیگه طبیعیه رحم برای بچه کوچیک شده و خب گاهی منقبض میشه استرس میگیری فشارت و قند خونت دچار نوسان میشه عزیز نکن اینجوری خوب نیست بعدم حالا یه هفته دیرتر بدنیا بیاد عالیه ولی حالا زودم بدنیا بیاد اتفاق خاصی نمیفته مه اون یه هفته رو میره تو دستگاه همین

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزم انقدر نگران نباش این همه استرس ممکنه فشار خونتو بالا ببره و اوضاع رو بدتر کنه به چیزای خوب فک ...

پس دکتر من چرا امپول نداد

گفت قرص اونقدام قوی نیست جلو زایمانتو نمیتونه بگیره

ولی امپولو نداد. گفت اونو فقط بیمارستان بستری بشی میتونی تزریق کنی

سعیمو دارم میکنم

کتاب اوردم خونه مامانم دارم کتاب میخونم که فکرم دور شه

ولی خواستم از تجربه شماها هم استفاده کنم اگه راهی هست انقباضو برطرف کنهو باعث شه دهانه رحم بیشتر باز نشه رو انجام بدم که فک کنم راهش همین دوری از استرسه👌🏻💋

نمیدونم این همه سال اصلا فکر طبیعیو نکردم اصلا امادگیشو ندارم مخصوصا رفتار پرسنل بیمارستانو که اص ...

ان شاءالله عزیزم ب سلامتی سر موقع خودت زایمان خوب و راحتی داشته باشی 

برا ابجیم دعا کن اب دور بچش 3 هست دعا کن همچی اوکی باشه ختم بارداری ندن بچشم سالم سر موقعش بدنیا بیاد ممنون

پس دکتر من چرا امپول نداد  گفت قرص اونقدام قوی نیست جلو زایمانتو نمیتونه بگیره ولی امپولو ندا ...

ان شالله صحیح و سالم بغل بگیریش❤️

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
انقباضه دیگه طبیعیه رحم برای بچه کوچیک شده و خب گاهی منقبض میشه استرس میگیری فشارت و قند خونت دچار ن ...

زایمانم طبیعی و تو بیمارستان دولتی میشه

چون بیمارستانای خصوصی اینجا دستگاه ان ای سیو ندارن و قبل ۳۷ هفتهو ۱ روز پذیرشت نمیکنن

مرسی عزیزم سعی میکنم دور باشم از استرس

از تجربیاتتون میخواستم استفاده کنم💋❤️

زایمانم طبیعی و تو بیمارستان دولتی میشه چون بیمارستانای خصوصی اینجا دستگاه ان ای سیو ندارن و قبل ۳۷ ...

چنند هفته و چند روزی؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️