الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه اهمیتی داره مثلا پنجاه صفحه جلو بره ؟! اگر سوالی داری بپرس ممکن با همون دو سه تا کامنت اول کاربرها جوابتو بگیری
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
چهه عجیب یک قدیمی دیدم بالاخره 🤦شما همون بهار خانم که فروشگاه داره هستید ؟
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
چهه عجیب یک قدیمی دیدم بالاخره 🤦شما همون بهار خانم که فروشگاه داره هستید ؟
نه عزیزم من کارمند بودم دیگه نیستم بازخرید کردم 😊
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
سلامت باشید ، پروفایلتون آشناست ولی خیلی سال نمیومدم سایت یادم رفته ، هیچکی از بچه های قدیم نیست بعد یکی دو ماه شما اولین نفر بودی دیدم
سلامت باشید ، پروفایلتون آشناست ولی خیلی سال نمیومدم سایت یادم رفته ، هیچکی از بچه های قدیم نیست بع ...
آره چه زود گذشت! اما نی نی سایت قدیم خیلی خوب بود و تنها راه دنیای مجازی اون موقع چون واتساپ و اینستا و تلگرام و هیچی نبود !
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز