2777
2789

سلام من با دخترم یه مشکل دارم دخترم با من اصلا رابطه خوبی نداره هرچی میگم برعکسش انجام میده و اینکه حس میکنم اصلا دوسم نداره مثلا خونه مامانم باشم بگم دخترم بیا بغلم بخاب میگه ن میخام تنها بخابم یا میگه میرم پیشه مامان جون میخابم یا میگه پیشه خاله میخابم درصورتی تو خونمون تنها اصلا نمیخابه میگه میخام پیشت بخابم خلاصه ک تو جمع خودمون بکشمم اصلا گوش ب حرفم نمیده از ترفند جایزه و تنبیه و تشویق و قصه و خاطره هم استفاده کردم

بچه های شما چجورن؟

این منم 🤣🤣

خونه مامان بزرگم فقط خاله و مامان جونم اصلا اونجا با مامانم میریم دعوا میکنیم

هیچ وقت خودتو بخاطر کسی نسوزون !! خورشید خودشو بخاطر ما میسوزونه اما ما همچنان عاشق ماه هستیم !!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من اصلا غریبه و آشنا نمی‌فهمه حرف تو کلش نمیره درسته قورتم میده می‌ذاره اونجا با ملایمت هم باهاش رفتار میکنم ولی بازم داد و بیداد می‌کنه و جواب پس میده🥲

به نظرم طبیعی رفتار کن مثلا نگو بیا پیشم بخواب 

ببین مثلا میره سیخ وامیسه جلو تلوزیون قبل از اینکه همه صداشون در بیاد میگم دخترم بیا اینور گوش نمیده تا صدا همه در بیاد بعد گوش میده

تورو دوس داره و از طرفه شما کاملا حس دوست داشتن و احترام میگیره بیرون از خونه چون بقیه رو هم دوس داره میخواد پیششون باشه مشکلی نیس عادیه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
به نظرم طبیعی رفتار کن مثلا نگو بیا پیشم بخواب 

یا مثلا چند روز پیش رفته بودیم بازار هی دسشو میمالید اینور اونور هی گفتم دستات آلوده میشه دس نزن شاید ۲۰بار گفتم آخر نگفتم دیگه اینم هی مالید تا یه خانومه اومد بهش گفت خاله جان مریض میشی همه جا کثیفه خجالت کشید دیگه دس نمالید

خیلی لجبازه خیلی باهام کل کل میکنه اونو چکار کنم؟

یکی بزنش خودش خوب میشه 😂 

چند بار باهاش قهر کن بگو  اوه اینجوری رفتار کنی حق نداری تلوزیون ببینی امروز یا این اسباب بازی تا 2 روز دیگه پیش من میمونه 

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:) 
همه کار هارو کردم والا

ب باباش بگو باهاش حرف بزنه حرف مامان و گوش کن و اینا اگه گوش ندی مامان و اذیت کنی مامانی مریض میشه و........ 

به نام خدای رنگین کمان:) بارون اومد و یادم داد^ بچه ها نخندینا! یلدا:)