2777
2789

خواب دیدم یک جایی بودم بعد کیفم فراموش کردم برگشتم دم در پیداش کردم کیفمو برداشتم  بعد خانمی که فکر کنم مسئول یا صاحب اونجاست بهش گفتم دیگه چیزی داخل نمونده گفت چرا یک بچه مونده نمیبریش منم میخواستم ببرمش ولی میترسیدم خانواده اش بلدا برگردن پیداش نکنن بهش گفتم بزار ببنمش شاید بشناسم نمیشناختمش ولی بچه خواب بود قنداقش کردن دوست داشتم ببرمش ولی میترسیدم خانواده اش برگردن پیداش ننکند بهش گفتم نمیدونم بزار به مامانم زنگ بزنم بپرسم بعدش بهش گفتم بزار شمارت ببرم برم با خانواده ام صحبت کنم چی میگن اگه شد میام میبرمش

یه پروژه یا کار یا یه پیشنهاد راجب هر چیزی بهتون میشه ،که فعلا تو حالت راکت مونده ،شما مردد میشین که پیشنهاد و قبول کنین یا نه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه پروژه یا کار یا یه پیشنهاد راجب هر چیزی بهتون میشه ،که فعلا تو حالت راکت مونده ،شما مردد میشین که ...

آها ممنون عزیزم از کجا بفهمم خوبه یا نه قبول کنم یا نه

موقیعتی برات پیش میاد که اول دچار سردرگمی و یه سری مشکلات میشی اون کیف ظرفیت و قدرت شملست توی خواب برای پذیرش مشکلات که خدا رو شکر میتونید توی اون مشکل قدرت خودتون رو نشون بدید اون نوزاد یک شانس و اتفاق مهم برای رفع این مشکله توست یه خانم که به شما رو میاره باید تردزد و دو دلی رو نسبت بهش کنار بزارید و به قول معروف موقعیت شناس باشید و اون شانس و به دست بگیرید و این خیلی خوبه که با مادرتون رابطه ای دار د که میتونید توی مشکلات بهش تکیه کنید حتما توی این موقعیت ازش کمک بگیرید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
موقیعتی برات پیش میاد که اول دچار سردرگمی و یه سری مشکلات میشی اون کیف ظرفیت و قدرت شملست توی خواب ب ...

یعنی خواب خوبیه

میتونم درخواست دوستی بدم باهاتون حرف بزنم؟

یعنی خواب خوبیه  میتونم درخواست دوستی بدم باهاتون حرف بزنم؟

بله خوابتون خوبه ولی باید موقعیت شناس باشید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
آها ممنون عزیزم از کجا بفهمم خوبه یا نه قبول کنم یا نه

من اصلا نمی‌دونم راجب چی هست عزیزم ،هرچی صلاحه 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من