2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

101 بازدید | 26 پست

من یک هم کلاسی دارم که کنارم میشینه دختر درس خون و از لحاظ درسی بیست درس خوندن باهاش خیلی حس خوبی میده اما مشکلاتی هم داره مثلا منت میزاره بهم کمک کنه یا منو دوست صمیمیش نمیدونه میگه ما صمیمی هستیم اما با من وقت نمگذرونه  میخاد کاراش به بهترین نحوه احسنت پیش بره اما موقع خودش که میشه اصن هیچ تلاشی نمیکنه من یک نمره بالا تر بگیرم ازش مثلا من ۲۰ بشم اون ۱۹ سریع داغ میکنه و جاشو عوض میکنه حس بالا و برتر بودنو اول بودن. رو داره پیشنهاداته منو میدزده اما خب جدا از اینا دختر خونگرمیه بعضی اوقات واقعا ازش خسته میشم اما بعضی وقتا میگم خوبه

حالا به نظرتون من باهاش چیکار کنم کات کنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدید چند بارم بحثمون شده و یکسری اخلاقاشو به صورت غیر مستقیم بش گفتم اما بازم تکرار میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات کن

منم از این دوستا داشتم واقعا برام مشکل درست کرد

کلاس چندمی؟ 

برایه هیچ چیزی  بیشتر از دو بار اشک نریز چون چشمات عادت میکنه♡هر طوری که خودت دوست داری زندگی کن خودتو دوست داشته باش
حتما باید باهاش وقت بگذرونی؟ کاری بکاراش نداشته باش رو تو هم تاثیر بد میزاره و حساست میکنه

ببین من دوتا دوسته صمیمی دارم که اونا کنار هم میشینند 

و منم یک ادمیم که دوس دارم با بغلیم صحبت کنم از تنها شدن میترسم یعنی ترس تک بودن رو دارم

منم همسن تو بودم یه دوست اینشکلی داشتم البته کمتر اینشکلی بودا بیشتر با معرفت بود بعد دعا کردم مسابقه ی آزمون هر سال رو من قبول شم اون نشه بعد که من قبول شدم برا مسابقه اون نشد نشستم گریه کردم براش 😅😅😅

کلا از اون به بعد هیچ وقت به کسی حسادت نکردم

بی وفایی بی وفاییییی این 👈 دل 👉 من از غصه داغوووون شده 💕
ببین من دوتا دوسته صمیمی دارم که اونا کنار هم میشینند  و منم یک ادمیم که دوس دارم با بغلیم صحب ...

عزیزم...

من هیچ وقت چند تا دوست نداشتم همیشه با همه بودم برای همین نمیتونم درک کنم کسی به کسی وابسته میشه

خدایا شکرت
دو دلم چیکار کنم باهاش از یک طرفم تو کلاسمون ادم درست غیر این نیس  

بعضی وقتا تنهایی بهتر از  بودن کنار یه آدم سمی اع اگه با تنهایی مشکل نداری کات کن باهاش اگرم نه ادامه بده 

منم همسن تو بودم یه دوست اینشکلی داشتم البته کمتر اینشکلی بودا بیشتر با معرفت بود بعد دعا کردم مسابق ...

نه باور کن من حسود نیستم بزا تعریف کنم واست من یک درسیو شدم بیس اون نونزده و معلمم با اینکه اون عالی بود هیچ نمره ای اضافه نکرد بعد یکی از اون دوست صمیمیام بخاطر نمره اش گریه میکرد منم دلداریش دادم. بعد اون سرم داد زد گف یک بیست گرفتی انقدر خوشحالی نداره من گفتم حتما دلش برای دوستم سوخته زنگ بعد کیفشو برداش رف جایه یک نفر دیگه نشست 

بعضی وقتا تنهایی بهتر از  بودن کنار یه آدم سمی اع اگه با تنهایی مشکل نداری کات کن باهاش اگرم نه ...

چجوری؟ هر موقع دعوامون شده یکاری کرده که باش دوست شم یعنب خودمم کوتا اومدم مثلا گف چرا بی محلی میکنی به صورت اینکه بگه خیلی حالیشه بحثو جم کرد یعنی هر چی بشه بازم رابطه اشو با من قطع نمیکنه