2777
2789
عنوان

لباس چی بخره چند تا،مادرا بیان

119 بازدید | 13 پست

سلام برا خواهرم میپرسم

واسه نوزاد چند دست لباس بگیریم خوبه؟

سایز چند؟چند تا

برا بیمارستان چی واجبه

لوازم جانبی برا نوزاد چی واجبه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

منم لایک لدفن❤

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا بچه دارم و دومیم ده ماهشه. لباس زیاد نخربن

مثلا برا اولین بار،سایز چند بخره چند دست

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دو دست بگیره واسه بیمارستان فک کنم صفره شماره ش یا یک.حوله وشامپو ولوسیون بدن.فین گیر.شیشه شیر.کرم کالاندولا.پوشک.دستمال مرطوب هم بگیر چون خیلی دسشویی میکنه هی مجبورنباشه بشورتش سرمامیخوره

بری سیسمونی فروشی راهنماییت میکنه،البته ممکنه وسایل اضافه هم بگن،در کل زیاد لباس نخرید،چون رشد بچه معلوم نمیکنه،دو تا سه دست،سایز صفر بگیرید،سایز یک و دو و سه هم هر کدوم دو تا سه دست کافیه،شلوار اضافی بگیرید،پیش بند،فین گیر،تب سنج،لیف و شامپو،وان حمام کوچیک،

سایز صفر مارک ها باهم فرق دارن

من خارجی هریدم قواره هاش بزرگ بود تا سه ماهگی چندتا تبکش اندازش میشد

خاهر شوهرم صفر ابرانب خرید فقط ۲۰ روز یکماه جواب داد

خدایا بابت همه نعمتات ازت ممنونم❤️

ببینید بچه چند کیلو هست بر اساس اون سایزشو انتخاب کنه. من ۱ دست صفر خریدم برای بیمارستان و دوتا ۱، سایز صفرش سریع بی استفاده شد اما خوب برای بیمارستان لازمه

سایز صفر مارک ها باهم فرق دارن من خارجی هریدم قواره هاش بزرگ بود تا سه ماهگی چندتا تبکش اندازش میشد ...

منم ترک گرفتم از اچ اند ام،زود کوچولو شد. از طریق انلاین شاپ از ترکیه.

وزن بچه ها و رشدشون متفاوته

دو دست سایز یک . دو دست سایز ۲. 

وقتی بزرگ شد لباس سایز ۱ میشه زیر پوش سایز ۲😁😁😁

سایز صفر بعد تولد اگه لازم شد . 

پوشک ۲تا۴ کیلو یک بسته . ۳تا۶ کیلو ۲ بسته . 

شیشه شیر ۱ خیلی کوچک ۱ عدد. 

نایلون ساده متری ۱ متر . پارچه نرم دور پیچ بچه متری ۱ متر . حوله مستطیلی استخری یک عدد. یک عدد کلاه کوچک  و یک جفت جوراب نوزادی . لباس مهمانی یک دست با توجه به فصل تولد و یک کاپشن شلوار پیش بندی . جوراب ساق خیلی بلند گرم یک جفت . مواد شوینده. صابون گلیسیرین و شامپو بچه . والسلام. 

سلام عزیزم 

دو دست صفر 

دو تا ش و ر ت عینکی سایز یک 

چهار تا شلوار تک سایز یک 

دو دست سایز دو‌،یک دست سایز سه 

سرهمی سایز یک برا مهمونی یک دست،سرهمی سایز دو بدون جوراب دو دست 

حوله ، پتو بافتنی ، عزیزم من کارم دوخت سیسمونی هست 

فعلا ولی کار نمیکنم آدرس پیج اینستا مو میدم ب خواهرت بگو‌واجبات حتما یک ست مسافرتی ینی تشک که زیپ میخوره دورش بعد پتو بالش میزاری توش می‌بری مهمونی خیلی عالیه تشک گارد محشره بچه رو تکیه میدی کنارش بالا هم نمیاره

تا همین شش ماه پیش کار میکردما اما الان تعطیل کردم