2777
2789
عنوان

کیا داداششون بیکاره و زن میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 61 پست
دنیا جان مامان دختره هم مخالفه،باباشم ک فوت شده،ولی داداشم ما رو مقصر میدونه اصلا ی درصد فکر نمیکنه ک مامان اونم مخالفه
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسنی جلو داداشم میگه هیچی نمیخوام بعد ک من باهاش حرف میزنم میگه من حتی لیزر کل بدنمم گذاشتم ک بابای تو خرجش رو بده
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
به نظر من حالا که اصرار داره برید خواستگاری تهش اینه که مادرش مخالفت میکنه و میگه کار پیدا شد بعد بیاین جلو. لازم به ذکره شوهر منم اول که اومد سرباز بود و کار نیمه وقت و الکی داشت ولی بله رو گرفت خداوکیلی سطح توقع منم بالا نبود و اصلا اذیتشون نکردم اگر دختره یهو تغییر رنگ بده ناجور میشه ولی اینو نمیشه از الان حدس زد باید صحبتاشونو بکنن و میزان توقعی که دارن از هم رو از همین اول مشخص کنن شاید واقعا دختره توقع خاصی نداشته باشه برای همین داداشت انقدر مطمئنه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
با این جمله آخر فکر کنم داداشت اصلا به بلوغ فکری نرسیده اول باید روی این بعد قضیه کار کنید نه صرفا کار رو عنوان کنید من شوهرم بیست و یک سالش بود ولی خییییلی فهمیده عمل می‌کرد. حداقل دست به یه کار کوچیک بزنه شما و خانواده دختر بفهمین جنم کار کردن داره
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
به داداشت یه جوری بگو که انگار برای شما مثل روز روشنه که توانایی خوشبخت کردن اون دختر رو داره ولی لازمه این مسأله مهم رو خانواده دختر هم بهشون ثابت بشه.به داداشت بگو من به عنوان خواهر پشتتم و دلم میخواد بهترین ها برات اتفاق بیفته ولی من به شخصیت و غرور تو هم فکر میکنم اگر همین دختر دو فردای دیگه که دارید با هم قدم می‌زنید دلش یه مانتوی قشنگ بخواد تو به عنوان همسر میتونی تامینش کنی؟ ممکنه فلانی هیچ وقت از شخص تو هیچی نخواد و تو رو توی منگنه نذاره و تا وقتی که به یه ثباتی توی وضعیت مالی برسی کاملا درکت کنه ولی نمیشه منکر شد که یه دختر ته دلش میخواد که همسرش از لحاظ مالی ساپورتش کنه. این براش حکم ارزشمند ی مرد رو داره حس میکنه همسرش براش اهمیت قائله نه اینکه دخترا پولکی باشن نه ولی این خرج کردن رو اهمیت قائل شدن می بینن آیا این مسأله میتونه برای تو قابل هضم باشه؟ بهش بگو دختر ها عاشق اینن که همسرشون رو با افتخار به دوستاشون نشون بدن اولین سوالی که دوستشان ازشون می پرسه شغل همسرشه ممکنه فلانی الان به عنوان دوست پسر بهت افتخار کنه ولی آیا بعدا که دوستاش ازش پرسیدم باز هم با افتخار میگه که همسرم بیکاره؟ کار جنم مرده مرد با شغلش به اعتبار می رسه من به عنوان خواهر دلم نمیخواد عزت نفس برادرم زیر سوال بره. اگر با این حرفا پی کار نرفت و باز میخواد فقط عقد کنین دیگه امیدی بهش نیست جدی میگم این چشماشو بسته و نمیخواد باز کنه