2777
2789
عنوان

کیا داداششون بیکاره و زن میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من..ولی کیه بش محل بذاره??
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
الناز،نه اونم نمیفهمه اونم میخاد از جو خونشون فرار کنه همش چسبیده به این،هی تحریکش میکنه ک ب بابات بگو فلان چیز رو برات بخره تا بتونیم ازدواج کنیم
لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
داداش من دانشجو بود کار هم نداشت که با دوست دخترش عقد کردن بعد هم درسشون تموم شد یه پنج ماه کار کرد بعد هم از ایران رفتن،چند ماه بعد هم اومدن سریع عروسی گرفتیم براشون بعد هم باز رفتنشون و اونور کار میکنن خونه و ماشین خریدن الان هم دو تا دختر گل دارن با فاصله دو سال خدا رو شکر موفقن ولی اگه کسی برنامه دقیق آینده اش مشخص نباشه نمیشه اصلا ریسک کنه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
پونزده سال پیش دایی من هم همین احوالو داشت. و با تمام توان جلوی مامانبزرگم و بابا بزرگم وایساد. دانشجو بود و بیکار..
خدا جونم من منتظرم، منتظرم یه ❤امید❤  وارد زندگیم کنی😍
متاسفانه تو این جور مپاقع به حرف کسی گوش نمیکنن وحرفشونو به کرسی مینشونن مگه اینکه خانواده دختر موافق نباشن تا شاید فرجی بشه والا اگه اونا راصی باشن وبدن دخترشونو متاسفانه شما بازنده میدون هستین تجربشو دارم که میگم

الهی به امید تو