2777
2789
واااااای از روزی که تو ایران یه چیزی مد بشه.یعنی از تو دهاتای دورافتاده گرفته تا بالاشهر تهرون همه یه مدددددددل. آقا هر مغازه ای رفتم شلوارا جذب بودن.حتی شلوار پارچه ای ها هم تنگ کردن.خب حالا من چه خاکی تو سرم بریزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا اینطوریه.اتفاقا مم میخوام شلوار بگیرم نمیدونستم اوضاع اینقدر خرابه
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یسنا شلوار دمپا کجا دیدی؟
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
والا ب قول شما یه چیز مد میشه دیگه بقیه چیزا نایاب میشه یادمه پارسال ساپورت مد بود ملت با مانتو هم ساپورت میپوشیدن بعد من میخواستم با مانتو شلوار بپوشم حس عقب افتادگی بهم دست میداد خدا رو شکر ور افتاد
افسانه جون کدوم شهری؟؟منم جذب نمیپوشم چون اصلا توش راحت نیستم باید ازاد باشم خودم دوتا شلوار دمپا و یه راسته چند روز پیش گرفتم,من اکباتان گرفتم,اگه بری شلوار فروشی همه مدل باید داشته باشن,خونه مامانم پونکه اونجا هم خیلی زیاده
من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆
هم مغازه های پاساژ رضا تو بازار بزرگ هم بهارستان که ی پاساژ کفشه زیرزمینش فقط شلواره همه مدل هست...

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
نارمکم. اصلا تو مغازه میری به فروشنده میگم راسته باشه آزااااااااااد.بعد یه شلوار میاره از رون من به زووووور بالا میره تازه تو پام کلی هم بد وایساده میاد هی تعریف میکنه.میگم میخام ازاد تر باشه میگه دیگه میشه مدل زنونه واسه خانومای ۵۰ ساله