2777
2789
عنوان

کراشم 😢

250 بازدید | 19 پست

اونایی که تجربه دارن بگن لطفاااا

من یه مدته رو به آقایی کراش زدم به شدت 

به نظرتون با به اکانت فیک بهش پیام بدم تو تل ببینم اصلا رل داره یا نه ، یهو بلاک نکنه

چطوری مخشو بزنم دیگه هم جوری شده نمیتونم ببینمش فقط مجازی میتونم ارتباط بگیرم باهاش 

نرو نکن من کردم فقط بدبختی کشیدم یه سال سوختم بابا ول کن بذار اونا روتو کراش باشن من سوختم تو نکن من کنکورمو فدا کردم تو نکن 

اینقد دوسش دارم که بعضی وقتا یادم میره تون دوسم نداره      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو نکن من کردم فقط بدبختی کشیدم یه سال سوختم بابا ول کن بذار اونا روتو کراش باشن من سوختم تو نکن من ...

چرا مگه چی شد 😢😢 

اخه به سختی از کسی خوشم میاد این همه ویژگی هایی که میخامو داره لنتی 💔

ای وای چه بد 😕 کجا دیده بودیش

کلاس موسیقی میرفتم دیدمش

اینستاشو پیدا کردم پیام دادم بهش 

گفتم من شما رو دوست دارم

گفت من رابطه دارم

مرتیکه متعهد😂😂

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش!!! 
چرا مگه چی شد 😢😢  اخه به سختی از کسی خوشم میاد این همه ویژگی هایی که میخامو داره لنتی 💔

من عاشقش بودم چندین سال مادرش خبر داشت رفت امدهای زیاد داشتیم اول که فهمید خودش رو زد به اونور بعدم گفت نه من چنین حسی ندارم ولی خوب دوباره خودش برگشت یه چندوقت با هم بودیم ولی دیدم نه نمیشه همش من باید کوتاه بیام چون میترسیدم بگه تو میخواستی من نخواستمت من با اون همه عشق کم اوردم بعدم یهو گفت من خواستم ولی نشد حسی پیدا کنم اگه حسی بود خودم میومدم جلو نیست نمیشه ما باهم نمیتونیم 

اینقد دوسش دارم که بعضی وقتا یادم میره تون دوسم نداره      
کلاس موسیقی میرفتم دیدمش اینستاشو پیدا کردم پیام دادم بهش  گفتم من شما رو دوست دارم گفت من ر ...

دیگه طرف بفهمه آدم روش نمیشه چشم تو چشم شه باهاش   ادامه دادی کلاستو؟