پدرمادر ندارم شوهرم شیشه میکشه این باره چهارمه انداختیمش کمپ پریشب جلو پسرم شیشه کشید دوتا بچه دارم خونه هم دارم یه حقوق کارمندی هم دارم ولی میترسم از تنهایی خونم مسکن مهره حقوقم حدودا ده تومن ولی خونه شوهرم خیلی وضعمون خوب بود اخلاقشم خوبه فقط مشکلش اعتیاده خانواده شوهرم التماسم می کنن بمون این سری چند ماه میذاریم اون تو باشه تا آدم شه ولی دلم میگه نمیشه از طلاق میترسم از تنهایی میترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه همه چیزش اوکیه بمون بخاطر بچه هاتم که شده سعی کن ترکش بدید ولی باید خودشم بخواد
بگو یا ترک میکنی یا من بچه ها رو برمیدارم میرم
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
نمیدونم باید دید شوهرت ۰طوره طلاق گرفتی ولت میکنه؟دم دقه نیاد دنبالت هر جا بری ابروت ببره.بهر حال اینا شیشه میزنه چیزی واسه از دست دادن نداره نیفته رو سر لج و لجبازی.چون دیدم میگم.