پدرمادر ندارم شوهرم شیشه میکشه این باره چهارمه انداختیمش کمپ پریشب جلو پسرم شیشه کشید دوتا بچه دارم خونه هم دارم یه حقوق کارمندی هم دارم ولی میترسم از تنهایی خونم مسکن مهره حقوقم حدودا ده تومن ولی خونه شوهرم خیلی وضعمون خوب بود اخلاقشم خوبه فقط مشکلش اعتیاده خانواده شوهرم التماسم می کنن بمون این سری چند ماه میذاریم اون تو باشه تا آدم شه ولی دلم میگه نمیشه
جدابشی خیلی بهتره حتی واسه بچه هات پدر خودم هروئین و شیشه میکشید نصفه شب میومد میگفت یکی اینجا بود الان رفت کی بود
زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ...♥️🩶 وقتی ببینم حرفت درست نیس تا پای تعلیقی میرم بازم جوابتو میدم 😉😉😉😉😉😉 اینو بدونید تو این دنیا هیچکس موندگار نیس و خودتی و خودت هیچوقت صدتو واسه کسی نزاااااارررررر اول عاشق خودت باش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای جلو بچه🙁🤦🏻♀️ بندازش کمپ انقد بمونه لازم شد بپوسه ولی ترک کامل کنه و اینکه تهدید کن توخالی نباشه ازش تعهد لازم شد کتبی بگیر بگو با اعتیادت دادگاه رای رو ب من میده تکرار کنی قید زن و زندگیتو بزن. اگ جلو پدرمادرش اینارو بگی چ بهتر
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡