2777
2789
عنوان

بیمه عمر

40496 بازدید | 48 پست

کدوم بیمه عمر خوبه امروز از صبح چند تا نمایندگی بیمه ایران رفتم خودشون میگفتن ایران خوب نیست. نمی‌دونم چه کار کنم. کدوم بیمه خوبه. برای پس انداز بچه ها چی کاری درسته؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازهمه بدتر بیمه کوثر هست، 

بابام پسر بزرگم که فلج مغزی هست رو بیمه عمر کردن بعد همون اول بیمه عهد کرده که اگه دور از جون زبونم لال بعد پنج سال از واریز بیمه شده فوت کنه پول رو میده

اما حالا که پنج سال از واریز گذشته، **الحمدلله پسرم زنده هست و ان شاءالله عمرش طولانی باشه، **دبه کردن میگن چون فلج مغزیه شاملش نمیشه 😯خدا ازشون نگذره دروغگوهای کثیف 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
به منم خود نمایندگی ایران گفت برو بیمه سامان بکن الان بهترینه

خانم من کارمند بیمه  هستم

اصلا نتونستم اینو باور کنم

به این جهت که الان و درشرایط فعلی جامعه ، تنها بیمه ای که میشه روش حساب کرد ایرانه

برای من اصلا فرق نداره شما کجا بری

ولی پاسارگاد بیمه عمرش ظاهر زیبایی داره چیزی که نهایت دریافت میکنید بسیاررررر متفاوت خواهد بود

بیمه سامان دوره انتظارش بسیار بالاست،و عملا چیزی عاید بیمه گذار در زمانی که احتیاج داره نمیشه

اگر قصدت سرمایه گذاریه، برو ایران

تنها به این دلیل که اولا دولتیه ،

برای مملکت هراتفاقی بیفته بیمه ایران مثل بانک ملی پابرجاست

دوم اینکه الان طرحهای بسیار مناسبی ارائه کرده، تامین جهیزیه داره، بورسیه تحصیلی،بازنشستگی زنان خانه دار و...

من نمیدونم چطور ممکنه یه نماینده از یه شرکت بگه برو فلان شرککت

ولی خیلی بیشتر تحقیق کنید

خانم من کارمند بیمه  هستم اصلا نتونستم اینو باور کنم به این جهت که الان و درشرایط فعلی جامعه ...

یکیشون گفت چون کارمزد نامیده من انجام نمیدم بیمه عمر 

دومی هم گفت سامان حتی گفتم کجاست نمایندگی سامان گفت گاندی ولی به من خیلی دوره کلا اومدم خونه یه تحقیقی بکنم بعد دوباره برم

خانم من کارمند بیمه  هستم اصلا نتونستم اینو باور کنم به این جهت که الان و درشرایط فعلی جامعه ...

دقیقا منم نظر خودم ایرانه خیلی هم تحقیق کردم ولی اینجوری شد امروز.  حالا من میشه شما راهنمایی کنید برای پسرام بیمه عمر ایران خوبه ؟؟ ماهی چقدر بریزم براشون. و اینکه پسر بزرگم۱۲ سالشه به نظرتون دیر نیست؟؟؟

دقیقا منم نظر خودم ایرانه خیلی هم تحقیق کردم ولی اینجوری شد امروز.  حالا من میشه شما راهنمایی ک ...

احتمالا اونها خوده نماینده نبودن و کارمند یا منشی بودند

تازگیها یکی از شرایطی که ایران ارائه داده پوشش مستمری مادام العمره

که خیلییییی خوبه

یه چیزی تو مایه های بیمه تامین اجتماعی میشه

یعنی بازنشتگی دائم

فکر میکنم بیمه ی" مان" تو بیمه ی ایران مناسب باشه

شرایطش کاملا بسته به توانایی مالی شماست.

از ماهی ۵۰ هزار تومان تا هرچقدر گه توانایی مالی دارید

برای پسر ۱۲ سالتون یه بیمه ۱۸ ساله بگیرید ، تو سن ۳۰ سالگی میتونه بازنشستگی بگیره

یا از سرمایه اش برای اهدافش که تحصیلی یا ازدواج هست استفاده کنه

من تنها تاکیدم اینه الان

که شرایط جامعه خیلی نابسامان هست، و چون باقی بیمه ها خصوصی هستند یهو دیدین مثل خیلی از بانکها و موسسات براحتی اعلام ورشکستگی یا اختلاس میکنند و تمام

اما شما به فرض همون ماهی ۵۰ هزار تومان رو جایی سرمایه گذاری کنید که مطمعن هستید حداقل هر اتفاقی بیفته سپرده ی شما از بین نمیره کار عاقلانه ای هست

ضمن اینکه بیمه ایران تورم سالیانه رو هم در افزایش مبلغ بازنشستگی صددرصد لحاظ میکنه

کاری که شرکتهای خصوصی بخاطر منافعشون هرگزززز نمیکنند

شاید به زبون بگن که انجام میدن ولی قطعا انجام نمیدن

نکته دیگه اینکه ما خیلی از بیمه های عمر رو بصورت آنلاین صادر و به آدرس بیمه گذار ارسال میکنیم.اقساطش رو خودشون با اپپلیکیشن آپ، یا از طریق سایت بیمه ایران پرداخت میکنند

دیگه لزومی نداره به ده جا مراجعه کنند

سوال دیگه هم داشتید در خدمتم

احتمالا اونها خوده نماینده نبودن و کارمند یا منشی بودند تازگیها یکی از شرایطی که ایران ارائه داده پ ...

و مساله آخر اینکه بیمه عمر رو باید جایی صادر کرد که نماینده فقط به کارمزد خودش فکر نکنه، بلکه آینده ی مشتری رو در نظر بگیره

یه جور خیرخواهی باید همراهش باشه

من کاملا قبول دارم خیلی جاها درصدها و نرخها رو جوری دستکاری میکنن که کارمزد بالا بده به خودشون ولی در آینده سود چندانی برای بیمه گذار نداشته باشه

خانم عزیز، آدم های منفعت طلب بشدت فراوانند متاسفانه

و مساله آخر اینکه بیمه عمر رو باید جایی صادر کرد که نماینده فقط به کارمزد خودش فکر نکنه، بلکه آینده ...

ممنونم از اینکه آنقدر با حوصله و صبوری جواب دادید. فقط اینکه الان من باید حضوری به دفاتر مراجعه کنم برای قرار داد اولیه یا غیر حضوری هم میشه؟؟؟ 

شما خودتون دفتر بیمه دارید؟؟؟ تهران هستید؟؟؟

احتمالا اونها خوده نماینده نبودن و کارمند یا منشی بودند تازگیها یکی از شرایطی که ایران ارائه داده پ ...

سلام. بیمه ای که واسه بچه باشه ولی بازنشستگی داشته باشه مثل تامین اجتماعی نیست آیا؟ پسرم چهارسالش هست