2777
2789
عنوان

نیاز ب مشورت دارم بیاین لطفا🥺

150 بازدید | 11 پست

بچه ها ی ارایشگری ک کار رنگ و کراتین انجام میده دستیار میخواد برا سه ماه ب شرط اموزش گفتع و اینکه بعد سه ماه حقوق میده و تا یکسالم تعهد بدی ک بمونی 

بنظرتون تعهد بدم بعد ۳ماه نخوام بمونم چیکار میکنه ؟؟

من فقط نیاز دارم اموزش ببینم و ۳ماه شاگردی کنم بعد خودم کارمو راه بندازم...😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی بمون کلی تجربه میره بالا ولی بگو برای ۶ ماه بجز اون سه‌ماه فقط تعهد میدی شاید اگه موندی خوشت اومد حقوقم میده بعد سه ماه قشنگ مواد و میشناسی اتو و .. همه ریزه کاری رو یاد میگیری با خیال راحت کا رو جدا میکنی

ب این کار میگن کلک زدن خیانت 

طرف برا خودش شاگرد میخواد ک مفت اموزش میده 

بعدشم ب نظرم بهتره بمونی پیشش ک کلا فوت و فن کار دستت بیاد با ۳ ماه همه چی و کامل یاد نمیگیری ک 

میخوام مجانی اموزش ببینم ک ۳ماه هم شاگردی کنم  جای دیگع باید پول بدم دیگه

اگه این جوریه حتما بر و 

من پارسال قبل عید رفتم آموزش دیدم 

مثلا اسمش آموزشگاه بود 

واسه یه هفته از من چهارونیم گرفت 

کلاساشم سه نفره برگزار می کرد با کلی منت ، به خدا هیچ کدوم هیچی یاد نگرفتیم 

گفت بعد نموم شدن کلاسا پشتیبانی دارید ، مدلاتونو بیارید زیر نطر خودم موهاشون رنگ کنید!!!

همش دروغ بود ، پیچوند ، سه تا مدل با موی بدون مشکل آورد، بعدم بقیه شو جزوه گفت نوشتیم 

به ما تمام دکلره یاد نداد ، ترمیم دکلره یاد نداد ، ترکیب رنگ یاد نداد

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم

اون کسی رو میخواد که یک سال پیشش بمونه و شما این شرایط رو نداری، می تونه ازت جربمه بگیره و پول آموزش رو کامل بر اساس تعرفه خودش ازت بگیره

پس یا یک سال رو کامل بمون یا اصلا قبول نکن