بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اینکارو باید زودتر میکردی فقط تعریف کن چکار کردی هیجانی شدم
ناهار رفتیم خونش برگشتنی بهم گفت شب با فلانی میایم خونتون شام بزار اولش نتونستم مخالفت کنم رفتم خونه خودم بهش زنگ زدم گفتم اگه سر زده میومدید من هرجور شده شام نگهتون میداشتم و یه چی دورهمی درست میکردم اما برای ما تصمیم گرفتید قشنگ نبود ما شب خونه نیستیم اونم قهر کرد
ناهار رفتیم خونش برگشتنی بهم گفت شب با فلانی میایم خونتون شام بزار اولش نتونستم مخالفت کنم رفتم خونه ...
خب بهتر بود جور دیگه ای میگفتی مثلا خونه ام تمیز نیست الان هم دیگه وقت شامگذاشتن نیست باشه دو سه روز دیگه هماهنگ میکنم بیاید مستقیم نگی دیگه دلخوری هم کمتره کارخودت هم میکنی
خب بهتر بود جور دیگه ای میگفتی مثلا خونه ام تمیز نیست الان هم دیگه وقت شامگذاشتن نیست باشه دو سه رو ...
چهارساله مدارا کردم اما واقعا دیگه آرامش نداشتم خیلی بده همش یه نفر واست تصمیم بگیره ،دیگه داشتم احساس میکردم همه جا من و شوهرم رو بی احترام کرده ،شوهرمم با دیدن کارای مادرش با من موافقه
مثل مادرشوهر من ۷ ساله زورگویی میکنه من سادگی کردم از اول مقابلش واینسادم،الان هی میگه عیدی بده به فلانی منم تا زمانی که اون بگه نمیخرم،خودشو برای فامیلاش پاره میکنه اگر بگیم نمیام گریه زاری خودکشی میکنه