2777
2789

۵ روزه این قرصو میخورم البته امیدوارم اسمشو درست نوشته باشم اخه الان بسته اش جلوم نیس نمیدونم اسم دقیقش چیه ولی از وقتی میخورم حالت تهوع سرگیجه سردرد بی اشتهایی حالت عصبی استرس اضطراب درد شکم وو کلا حالم خرابه..میخواسم بپرسم تا چه مدت این عوارض ادامه داره اگ تا اخر مصرف قرص هست ک دیگ نمیخورم؟؟ اگ نخورم بعداز چندروز پریود میشم دوباره؟؟ اولین بارمه ازاین مدل قرصا میخورم 

اوايلش اسنجوريه بعدا عادت ميكنه بدنت. 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای جلوگیری اصلا قرص نمیخورم

فقط یه مدت کیست داشتم ۲ ورق از این قرص خوردم خوب شد برای من عوارض یکم تهوع و یکم شکمم باد کرده بود بعد تموم شون قرص خوب شد بعد ۳ روزم پریود شدم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

اسمشو که درست نوشتی 

اینا هم که گفتی از عوارض قرص هستش 

از روزی که قطع کنی مصرف رو ۴ الی ۵ روز بعد پریود میشی 

من خودم استفاده میکنم وهیچکدوم از این عوارض رو نداشتم 

شما میتونی به دکترت بگی شاید برات یه قرض دیگه تجویز کنه که عوارض کمتری داشته باشه 

هر چند تا اونجایی که من میدونم کم عوارض ترین قرص هستش

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

من ۶ ساله میخورم  چون عوارضش از ال دی کمتره عوارضی مثل حالت تهوع و اضافه وزن ولی در کل خوب نیستن من صورتم لک شده و دکتر گفت برای قرصه بعد ۳تا ۷ روز متفاوته 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی 
من استفاده کردم روزای اول طبیعیه ولی از روز پنجم به بعد دیگه نداری این علائم رو . قرص رو که قطع کنی ...

ممنون..من الان روز پنجم هستم تصمیم گرفتم از امشب نخورم..اگ علایمش از فردا کمتر بشه ک ادامه اش میدم

اسمشو که درست نوشتی  اینا هم که گفتی از عوارض قرص هستش  از روزی که قطع کنی مصرف رو ۴ الی ...

ال دی اصلا نمیتونم بخورم روکین هم همینطور ..اینو بهم داد گفتن عوارضش خیلی کمه ولی بازم حالم بده بخاطر تنظیم قاعدگی باید بخورم 

ال دی اصلا نمیتونم بخورم روکین هم همینطور ..اینو بهم داد گفتن عوارضش خیلی کمه ولی بازم حالم بده بخاط ...

پس ادامه بده 

بعد یه مدت بدنت عادت میکنه و کمتر اذیت میشی

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
صورت لک میاره؟؟ بعداز چه مدت مصرف؟؟

من ۶ ساله استفاده  میکنم کلا از عوارض قرص های هورمونی هستش 

من به تمام آرزوهایم قول رسیدن دادم پس خدا جون به لطف تو خیلی نیاز دارم با احمق بحث نکن چون اون تو رو اندازه خودش پایین میاره تا بتونه زمینت بزنه با آدم بی شعور بحث کردن مثل کشتن پشه رو صورت خودته  خودت آسیب میبینی