2777
2789
خیلی ناراحتم الان یکماهمه و هفته پیش دو روز لکه بینید داشتم وبعدش قطع شد وشنبه فهمیدم مامان شدم ولکه بینی هم دو سه روز کامل قطع شده بود ولی دیشب رفتم دکتر دوفاستون وپرژسترون شیاف وآاس آداده دیشب استفاده کردم امروز دو بار لک دیدم یکبار صبح یکبارم الان خیلی میترسم چیکار کنم کسی مثل من بوده
عزیزم نگران نباش شیاف هاتوتا اخرمصرف کن ب منم ده تاداداه بود ک باسه تاقط شدولی هفتای دیگرم استفاده کردم تا جاش حسابی محکم شه الانم دنیا اومده س ماهشه
💏هــــم نــفــسـ💏: ✨🍂 هر زنی... برای لبخند زدن درآینه باید مردی را داشته باشد که: با شانه‌ انگشت هایش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید: هرجور که باشی، زیبایی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تا 3هفته لکه بینی داشتم شیاف سیکلوژست استفاده میکردم صبح و شب ولی تا 3هفته قطع نشد که نشد
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
جفتم قدامی بود نگران نباش ولی من روزایی که سرکار نبودم و استراحت بودم لک نمیدیدم سعی کن استراحتت زیاد باشه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
سلام من امروز روز پری هستم ساعت 3 بعد ار ظهر تا الان فقط 3تا لک دیدم اونم قهوه ای تاالان که چند سال پریود شدم اولین باره چنین حالتی رو داشتم ..همیشه روز اول پری یک عالمه خونریزی داشتم ...بنظرتون چیه؟؟؟
خواهشا برا سلامتی بچم یه صلوات بفرستین اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
هنگامه جون اگه تا 3روز دیگه پری نیومد بیبی بزن انشالله بارداری
هنگامه چند تا تاپیک زدی عزیزم استرس نداشته باش انشالله خیره و اون اتفاقی که دوست داری افتاده اینم لک لانه گزینیه