2821
2789

والله من شب و روز خدمتشون میکنم دائم ناسپاسن دیشب با گریه خوابم برد

دوتابرادر دارم باوجودیکه دائم ازشون پول میکشن اونارو میخوان

دیشب مادرم براشون افطار درست کرده برده خونه شون

ولی پشت سرمن اینقدر بد وبیراه گفت که پسرم میگه مگه تو چیکار کردی که ازت بدشون میاد

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر وقت خواستند بلند شن پیش از اون برید بپرسید چی می خوان تا شما برید بیارید اونا نخواد بلند بشن. اگه دارن کاری می کنند کنارشون کمک کنید یا بپرسید دیگه چه کاری می خوان تا شما انجامش بدید.ساعت داروهاشون رو بپرسید براشون اماده کنید. بپرسید اگه چیزی نیاز دارن خودتون برید براشون بخرید. اگه نیاز باشه نوبت پزشک بگیرید..با این چیزهای کوچک واقعا میشه بهشون کمک کرد.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     
والله من شب و روز خدمتشون میکنم دائم ناسپاسن دیشب با گریه خوابم برد دوتابرادر دارم باوجودیکه دائم ا ...

منم همینو میگم همه ادمها حتی نزدیک ترین ادمهای دوروبرت بخاطر فداکاری ومحبت زیاد بهت اسیب میرسونن همینجا کاربرایی هستن مثل شما اینقدر محبت میکنن اخرشم خیر نمیبینن با اینکه میگن نیکی کردن باعث خیر میشه من هرکی رو دیدم محبت کرده ختم به خیر نشده همین زندگیهایی که میبینیم هروز داره از هم میپاشه دلیلش جیه محبت زیادی. بنظرم همین که با کسی جرو بحث نکنیم و دعوا نکنیم هزار برابر ثواب داره. 

منم همینو میگم همه ادمها حتی نزدیک ترین ادمهای دوروبرت بخاطر فداکاری ومحبت زیاد بهت اسیب میرسونن همی ...

دیگه موندم خدا کسی مثل من رو درماندت و محتاج اینا نکنه

من طلاق گرفتم بادوتابچه آواره 

مجبورم مثل یه خدمتکار بهشون برسم آخرشم باهام اینکارو بکنن دیروز با زبان روزه نفرینشون کردم

اصلا اشکی برام نمونده

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
والله من شب و روز خدمتشون میکنم دائم ناسپاسن دیشب با گریه خوابم برد دوتابرادر دارم باوجودیکه دائم ا ...

متوجه‌م چی میگی! 

من حساب چیزهای دیگه رو می‌کنم: درسته به اون اندازه‌ای که لیاقت یه دختره بهم هرگز بها ندادن.....ولی بازم بوده که غصه‌م رو خوردن، زجرم رو کشیدن، محبتی بهم داشتن و من میخوام اونها رو جبران کنم.

هر وقت خواستند بلند شن پیش از اون برید بپرسید چی می خوان تا شما برید بیارید اونا نخواد بلند بشن. اگه ...

واقعا ممنونم، مفید بود.

اما ازشون دور میشم و هرازگاهی میبینمشون

منم همینو میگم همه ادمها حتی نزدیک ترین ادمهای دوروبرت بخاطر فداکاری ومحبت زیاد بهت اسیب میرسونن همی ...

خیلی حرفهای مفیدی زدین.

من اگر بخوام در ازای رفتارهایشان باهاشون مقابله کنم، حق دارم که بگم هرگز و هرگز نبینمشون!!!!

اما من به خاطر اونها نمیخوام محبت کنم، به خاطر دل خودم، درسته همه ی ناروایی‌هاشون یادمه و توی دلمه، اما یه بخش دلم میگه رها کن و بزرگ باش