2777
2789

بچها من چن روز قبل پریودیم در رفت و قرص اورژانسی خوردم.سه چهار روز بعد پریود شدم و الان یکماه از پریودیم میگذره و یک هفته عقب انداختم...احتمالش هست باردار شده باشم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تست زدی؟

نه نزدم ولی حس میکنم بهانه گیر شدم همش گریه میکنم جدیدا سینه درد گرفتم من قبل پریودی هیچوقت سینه درد نمیشدم فقط سینه هام سنگین میشد کمر درد دارم گرفتی لگن دارم خوابم خیلی زیاد شده...قطره ویتاگنوس هم استفاده میکنم یکماهه مال منظم کردن پریودیه...الان اگه تست بزنم نشون مبده؟

ببینید اینجوری ک میگید چیزی مشخص نمیشه حتما آزمایش بدید(بیبی چک).. ولی نزدیک هفته چهارم بودید و قرص هم مصرف کرده باشید احتمالش خیلی کمتره که باردار باشید.و اینکه چیزی وجود نداره هم باردار باشید هم پریود بشید

احتمالش خیلی خیلی کم هس به خطر قرص اورژانسی هس من تو داروخانه کار میکنم سر درمیارم

من یک ماه بیشتر میشه که قطره ویتاگنوس استفاده میکنم ..میگن پریودی رو منظم میکنه .نباید تا الان تتثیر میکرد.؟رو بوروشور نوشته بود بعد یکماه تاثیر میکنه...پریودمو میگم...

ببینید اینجوری ک میگید چیزی مشخص نمیشه حتما آزمایش بدید(بیبی چک).. ولی نزدیک هفته چهارم بودید و قرص ...

اخه یکی از فامیلامون تا نه ماه اخر بارداریش پریود میشه..ابجی خودمم ماه اول و دوم بارداری پریود میشه متوجه حاملگیش تو ماه های اولش نمیشه

اخه یکی از فامیلامون تا نه ماه اخر بارداریش پریود میشه..ابجی خودمم ماه اول و دوم بارداری پریود میشه ...

پریود میشه ولی خونی که میاد قرمز نیس خون قهوه ای هس و لکه بینی به این افراد اصطلاحا میگن دوبینی یعنی موقعی که پریود هس درعین حال احتمال بارداری هم هس

من یک ماه بیشتر میشه که قطره ویتاگنوس استفاده میکنم ..میگن پریودی رو منظم میکنه .نباید تا الان تتثیر ...

ویتاگنوس خارجی گرفتی یا ایرانی .اگه خارجی باشه تاثیر میزاره ولی ایرانیش نه

اخه یکی از فامیلامون تا نه ماه اخر بارداریش پریود میشه..ابجی خودمم ماه اول و دوم بارداری پریود میشه ...

شاید حاملگی خارج از رحم بوده ما استثناهایی داریم.. اگر از مادر اینجوری بوده ممکنه شماهم اینو به ارث ببرید ولی احتمال کمتره برای بارداری.. بازم شما ازمایش بدید تا مطمئن بشید.

این ایرانی هس الان تاثیر گذاشته بعد از یه ماه یا نه

من ۹برج ۱۲ شروع کردم به خوردن این قطره و منظم خوردم الاک یک ماه و شیش روز گذشته از زمانی ک استفاده میکنم