2777
2789
برادرم الان پونزده ساله داره رانندگی میکنه. فقط تنها ترسش اینه که یه وقت یه گربه رو زیر نگیره. چند ب ...

اونم فوبیاست دیگه بنظرم بره مشاور ...درکش میکنم منم ترس اینو دارم که الان میزنم به یکی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به خدا میترسم برم آموزشگاه. میترسم نتونم یاد بگیرم مربیم بگه بچه تو چقدر کودنی. دقیقا فکر کنم مثل با ...

نه گلم حتما یاد میگیری من موقعی که یاد گرفتم فرق کلاچ و با ترمز نمیدونستم

عین مربی بیشعور من. یه کاری با من کرد که حتی عکس ماشین می دیدم طپش قلب میگرفتم 

من خیلی ناراحتم منو خیلی عقب انداخت من از همه زودتر رفتم کلاس رانندگی اما من راننده نشدم  ولی بقیه که دیرتر رفتن الان همه راننده شدن. من که هیچ وقت نمی بخشمش. الانم زنگ زدم گفت 2800 هزینشه

من خیلی ناراحتم منو خیلی عقب انداخت من از همه زودتر رفتم کلاس رانندگی اما من راننده نشدم  ولی ب ...

من با مربی دیگه گرفتم کلاس ازاد اون منو تشویق میکرو عالی بود

توهم چن جلسه بایه مربی خوب کلاس بردار راه میوفتی

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد
به نظرم با یه مربی دیگه برو آموزش درست بریزه

کلا خیابونا رو می بینم یاد اون دوره می افتم مثلا یه جا میرسیدم میگفت اینجا اگه اینجور کنی چپ می کنی 🥺انشاالله تا سال بعد میرم خونه خودم یه شهر دیگه فکر کنم اونجا بتونم اوکی بشم. یه بار اینقدر استرس داشتم کلا فرمون رو رها کردم گفتم نمی تونم و گریه میکردم اونم هی میکوبوند رو دستای من میگفت فرمون رو بگیر 🤣🤣 حالا سرعت من چهل تا بود کلا 😀