2777
2789
عنوان

زندگی پس ازندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه..تلاش میکنم هیچ قسمتی رو از دست ندم..دوست دارم فصل های گذشته رو هم ببینم باز..

بعد یه‌چیزی مگه سریاله ک هر قسمت متفاوت از باقی قسمت ها باشه تجربه گر اینا رو تجربه کرده ..برای جذابیت نمیتون چیزی کم و زیاد کنن

واقعا...ولی اینو بگم بی نهایت دوست دارم تجربه کنم نه الان که این برنامه پخش میشه از بچگی که تو مجلات ...

اگه تجربه میکردیم که خوب بود ولی یکی چند روز قبل بود آقاهه هیئتی بود عزرائیل  اومده بود بالاسرش من اونشب ازترس خوابم نمیبرد

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن
امروز دوازده ونیم ببین جدیده وهنوز ادامه داره این جدید بود برامن

دیشب خیلی جالب بود یه چیزی که من واسه خودمون پیش اومد بابام دوازده روز کما بود قبل مرگش بعد یه دوست داشت قاری قران بود همیشه میگفت بهش گفتم علی من مردم باید تومراسمم قران بخونی بعد تو ختم بابام اومد و گفت حاجی پریروز از جلو مغازم رد میشد اومد بهم گفت یادت نره قولت من مردم باید بیایی قران بخونی ومنم گفتم خدانکنه واین حرفا ما میگفتیم دوازده روزه کمابود اونم میگفت به خدا پریروز اومد پیش من

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
امسال میخرم اگه خدا بخواد  قبل عید میخواستم بگیرم ولی قسطام زیاد بود پشیمون شدم  شهر لوا ...

ان شاءالله  فکرکنم از تواینترنتم میتونی پیداشون کنی گوش بدی

اگه تجربه میکردیم که خوب بود ولی یکی چند روز قبل بود آقاهه هیئتی بود عزرائیل  اومده بود بالاسرش ...

اره اونم دیدم خیلی وحشتناک بود اگه جوری بود که دایم به فکر مرگ بودیم و فراموشمون نمیشد زندگی جای قشنگتری بود

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

من بابام ازدنیارفتن خیلی آدم قرآن خون ونمازخون وخوبی بودن خدارحمتشون کنه هفت سال مریض شدن وفلج شدن مطمئنم اگه گناهیم کرده بودن خدا این هفت سال بیماری داد وبخشیدشون ای کاش یبار بخوابم میومد ببینم اون دنیاجاش چطوریه