2777
2789
عنوان

دوستای صمیمی

66 بازدید | 5 پست

سلام ، من دو سه تا دوست صمیمی داشتم که هممممش باهم بودیم و برا هر مناسبتی براهم جشن میگرفتیم کلاً هم مود بودیم 

من بچه دوممو که باردار شدم نمیدونم چطور و چرا رفت و آمدمون خیییییلی کم شد اما تلفنی درارتباط بودیم 

تا بچم به دنیا اومد و بعد یک ماه دوستام نیم ساعتو اومدن پیشم و زودی رفتن 

واقعا ناراحت بودم که رابطم با دوستای صمیمی که هربار باهم بودیم کمتر از سه چهارساعت نبود اینقدر سرد و بی روح شده 

اوایل بارداری و زایمان گذاشتم پای شرایطم اما بعدش توقع داشتم بیان و برن ولی خبری ازشون نبود یکی دوبار خودم پیشنهاد دادم اما نشد که بشه به هردلایلی 

تا اینکه تقریباً چند هفته پیش استوری یکی از دوستامو دیدم که باهم رفتن بیرون و تولد گرفتن و من اون شب اونقدررررررررر دلم شکست و گریه کردم که دیگه تصمیم گرفتم شماره هموشونو پاک کنم و آنفالو 

اما همچنان پیامای اونا میومد و من بدون جواب پاک میکردم 

حالا بعد از چن مدت دیشب یکیشون زنگ زد به شوهرم که چرا جواب مارو نمیده شوهرمم داستان گفت و اون گفت ما بخاطر شرایطش خبر ندادیم و گفتیم شاید با بچه سخت باشه و کلی عذرخواهی و احساس پشیمونی کرد

اما نباید اونا بجای من تصمیم می‌گرفتند درسته؟ شاید من بچه مو تحویل مادرم میدادم برا چند ساعت یا هرررر چیزی 

حالا به نظرتون باهاشون چه رفتاری داشته باشم؟؟؟

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق میدم 

منم بودم ناراحت میشدم حتی اگه واقعا دلیلشون همین بوده باشه حداقل میگفتن اونوقت اگه نمیتونستم میگفتم نه 

ولی نمیدونم شایدم واقعا خواستن مراعات کنن ... 

برو دوباره

همینکه پیگیر شدن و خواستن از دلم در بیارن برام باارزشه 

کلا آدم کینه‌ای نیستم اما خوب یکمی طول میکشه 

واقعا این چند مدت حالم بد بود ، باخودم میگفتم وقتی دوستای چندین ساله‌ام اینجوری کردن دیگه به هیچ چیز و هیچ کس نمیتونم اعتماد کنم 

هیچ ثروتی باارزش‌تر از 💖حال خوب💖 نیست....