2777
2789
عنوان

چیزی که درباره خواهرم فهمیدم داره داغونم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1405 بازدید | 36 پست
شما اگه خواهرتون با یه آقای ۵۰ساله باشه بازم نظرتون همینه؟

خواهرم ۳۲ سالش باشه بله

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
زن مگه چشه ک نتونه خودش پشت و پناه خودش باشه

خب شاید شما توی کشور دیگه و شرایط دیگه ای زندگی میکنید ولی ما جایی زندگی می کنیم که زن و مرد مکمل هم هستن و برای رفع نیازهاشون به همدیگه نیاز دارن،نیازهای فیزیولوژیک برطرف بشه به فکر برطرف کردن نیاز به عشق و رشد و تولید مثل می افتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچی حل نمیشه  با اعتماد به نفسبالاوقتی پسرا دنبال خوشگلان  نه منی که پوستم پر از ...

دنبال درمان رفتی؟درمان از پزشک حاذق.پرموهستی زود ب زود اصلاح کن 

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
میگن کیستهذقرصم خوردم اما چ فایده عزیزم

اگه تاثیر ندیدی دکتر تو عوض کن

ان شاالله کامل پوستت صاف بشه

دبیرستان ک بودم همکلاسیم صورتش جوشای گنده و خیلی زیاد داشت ک جاش مثل زمین کنده شده چاله میشد

بالاخره یه دکتر تونست بلطف خدا درمانش کنه حدود ۱۳_۱۴سال پیشیه قرصش فقط دونه ای هزار بود حالا بقیه چیزاش بماند ولی میتونم به جرات بگم بالای ۹۰ درصد درمان شد 

خیلی عالی بود

ان شاالله شماهم نتیجه بگیری

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون