2777
2789

استرس و نگرانی آینده و کارای کرده و نکرده 

نگرانی نتیجه کارام ترس از آخر و عاقبت 

خیلی نگرانم 

نگرانیمو بروز نمیدم ولی از درون داره عذابم میده

دلایل نگرانیمو هم بخوام بگم چیز هایی هستن که همه‌ی همسن و سالام تقریبا تجربه میکنن ولی اذیتم خدایی 

راه حلی دارید؟

سختمه واقعا نگرانی‌و استرس خیلی چیز بدیه😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم از استرس امتحانایی ک دارم و هیچی نخوندم دارم میمیرم 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
😅قبلا این روهم داشتم

خوشبحالت الان نداری از ی طرف میگم ول کن میخونی پاس میشی از ی طرفم میگم اگ قبول نشم و ترمو مشروط شم چی 

وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃  گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼
[QUOTE=283148431]چطور رها کردی؟ رها به اون صورتی که کلا قید همه چیو بزنی؟یا اینکه دیگه نگران نمیشی؟[ ...

باشه فدات شم میخونم

این دعا رو بابامم بهم میگه وقتایی که میگم آروم میشم

مرسی🌹

استرست الکیه 

سعی کن ریلکس کنی 

چون هر چی بشه میشه حتی اون چیزی ک توقعشو نداری اون مسیری ک خدا سر راحت قرار میده تو از اون لذت ببر ولی تو تلاشتو بکن اگ شد ک شد اگ نشد بدون لیاقتت خیلی بالاتر از درس و دانشگاهه بدون استعدادت یه چی دیگس ولی مطمئنم قبول میشی فعلا فقط به یه چیزی فکر کن یه هدف برای خودت قرار بده بعد اون به چیزای دیگه فکر کن