2777
2789
عنوان

پیاممو هنوز جواب نداده 😑

230 بازدید | 8 پست

سلام ب همگی 

پسر عمم چندساله ک میاد خواستگاریم چون از لحاظ مالی خیلی ضعیفه و هم اینکه من از خانوادش اصلا خوشم نمیاد ردش میکنم 

چند روز پیش عموم بهم پیام داد که بریم بیرون باهم حرف بزنیم (در مورد پسر عمم ) منم از اون جایی ک نتونستم حرف عمومو زمین بزنم ب مادرم  گفتم که ب عموم زنگ بزنه بهش بگه ک جوابم منفیه 

بعداز اینکه مادرم بهش زنگ زد بهم پیام داد ک محض احترام بهتر بود خودت بهم همین حرفارو بزنی 

منم گفتم من چون شمارو دوست داشتم و برای شما احترام و ارزش زیادی قائل بودم نتونستم حرفتونو زمین بزنم 

و در آخرم ازش معذرت خواهی کردم  الان چند روز که گذشته اصلا جواب پیاممو نداده 

با اینکه اصلا ربطی ب عموم نداشت بازم دخالتشو ندید گرفتم 

عموم خودش داره تو این جامعه زندگی می‌کنه می‌دونه با شغلی ک پسر عمم داره و اینکه اصلا سرمایه برای هیچ کاری رو نداره چقد می‌تونه زندگی واسه من سخت بشه بازم پشت اونو گرفت آخرشم غیر مستقیم بهم برچسب بی ادبی زد در صورتی ک تا الان حتی کوچیک ترین حرف یا کاری نکردم ک ازم دلخور شه 

این چند روزی مدام سر درد داشتم از بس غصه خوردم 

بابام میگه تو الکی داری گندش میکنی شاید منظوری نداشته 

ب نظر شما من دارم اشتباه میکنم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو قراره زندگی کنی نه عموت.ناراحت شدن اون نهایتا درست میشه ولی زندگی اشتباه شروع کردن درست نمیشه خوب ...

منم همینو میگم

اینکه ازم متنفر باشن خیلی بهتره تا اینکه بعدا شرمنده خودم و بچم بشم 

آخه کجاش اشتباهه ؟

اگه شما تو زندگیتون یه دعوایی یا یه بحثی داشته باشید کل فامیل بهم میخوره هرچند که به روزش ندید 

دختر خالم با پسر داییم ازدواج کرده بااینکه اولش دوست بودن و عاشق هم بودن ولی الان بعد ازدواجشون کلی به مشکل خوردن که هیچ خانواده هاشونم به مشکل خوردن

اگه شما تو زندگیتون یه دعوایی یا یه بحثی داشته باشید کل فامیل بهم میخوره هرچند که به ر ...

دقیقا 👍👍

خبرا زود پخش میشه 

همه ب خودشون اجازه میدن دخالت کنن و.....

منم همه اینارو میگم  ازبس ک باهم سر هر حرفی مخالفت میکنن گاهی اوقات خودمم فک میکنم اشتباه میکنم 

دقیقا 👍👍 خبرا زود پخش میشه  همه ب خودشون اجازه میدن دخالت کنن و..... منم همه اینارو میگم&n ...

بنظرم که کار درستی کردی جواب منفی دادی 

درسته که آدم از ناراحت شدن اطرافیانش غصه میخوره ولی باید عاقلانه فکر کنی.. مهم نباشه برات... وقتی ن دوسش داری و ن شرایط درست حسابیی داره و از همه بدتر فامیلم که هست همون جواب منفیت بهترین تصمیمه 

البته من اینارو طبق گفته های خودتون میگما بازم خودت بیشتر میدونی

بنظرم که کار درستی کردی جواب منفی دادی  درسته که آدم از ناراحت شدن اطرافیانش غصه میخوره ولی با ...

ن عزیزم حرف شما کاملا درسته 

همین آدم هایی ک سنگشو ب سینه میزنن مطمینم فردا پس فردا ی مشکلی ک ب وجود بیاد خودشونو اصلا درگیر نمیکنن چون خوب میشناسمشون تا موقعی ک اوضاع خوب باشه هستن در غیر این صورت اصلا ب روی خودشون نمیارن

عموم خودش ی انسان بالغه و متاهل چ جوری نمیدونه زندگی بدون پول چقد سخته 

من ک نمیتونم روی ی احساسی ک اصلا نمیدونم چی هست و چقد موندگاری داره حساب باز کنم