2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بسلامت فارغ شی عزیزم. یعنی برا منم احتمال داره باز بنویسه؟🤧 من که خیلی عزا میگیرم هر بار م ...

تحمل کن عزیزم من هربار که وقتش میاد خوشحال میشم که یه هفته هم گذشته....از خدام زودتر هفته سی ام رو ببینم 

شما مه بسلامتی اخرشی خوشحال باشو شکر کن 

خدایا تو بنده ی خوب زیاد داری اما من خدایی جز تو ندارم...مراقبمون باش.
تحمل کن عزیزم من هربار که وقتش میاد خوشحال میشم که یه هفته هم گذشته....از خدام زودتر هفته سی ام رو ب ...

نمیدونم چرا ولی هر چی به زایمان نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه.همش میترسم زود بیاد آخه ریه ش که هنوز کامل نشده. دکترم بتامتازون ننوشته برام. بخاطر همین نگرانم.

من طول کانال سرویکسم کوتاه بود. فک کنم چون از ۲۴ رد شدم نمیتونم سرکلاژ کنم.

نمیدونم چرا ولی هر چی به زایمان نزدیکتر میشم استرسم بیشتر میشه.همش میترسم زود بیاد آخه ریه ش که هنوز ...

نگران نباش چیزی نمونده 

چند بود ؟

طول ۲۷ میلیمتر

هفته چند ۲۷ بود ؟من با ۲۹ سرکلاژشدم هفته ۱۶ 

دو هفته بعدش رفتم انومالی کغت ۲۵ 

الان در حال استراحتم خدا کمک کنه

خوبه بابا الکی نگرانی کاش من هفته ۳۱ طولم ۲۷ بود 

آخه من آدم استراحتم نیستم متاسفانه. هم سرکار میرم هم بیرون خیلی میرم کلا.نمیدونم این بده آیا؟شما استراحتت در چه حده؟