2777
2789
عنوان

چرا ول نمیکنه این بچه

296 بازدید | 24 پست

چرا بچم ووووولللللل نمیکنه. از ی دختره خوشش اومده توفامیل یکبار بنده خدا باهاش بازی کرده. حالا ووووول نمیکنه . نخندینا اعصابم خراب شد...هی میگه تعریف کن بگو ک چجوری باهام بازی نمیکرد بعد من ناراحت شدم بعدش باهام بازی کرد. اینو شاید  شبی  صدوپنحاه بار تعریف میکنم پشت هم...چندبار ک دیگه توجه نکردم بهش گریه کرده تاخوابش برده. قصه ی دیگه میگم باز بعدش اینوباید تعریف کنم یکساعت کااااامل هی اینو تعریف میکنم  . امشب بعده یک ساعتونیم توجه نکردم بغض بغض گرررررریه ی مظلومانه🤕😔

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشه؟!

سه سال. الانم داره گریه میکنه. ولش کردم تو اتاق. گریه ی مظلومانه. واقعا یکساااعت همینو تعریف میکنم براشا. درحد ده تاجمله مثلا. حالم بهم میخوره. کف میکنم . نمیدونم شایدم من نمیفهمم

parasoo1989@

شاید به دل گرفته میخاد بفهمه چرا اون دختره اولش باش بازی نکرده 

میخاد از زبون شما بشنوه که راضی بشه بفهمه مشکلی نداره 

چون بچه من خیلیییی به دل میگیره از بچه ها که یه وقت باش بازی نکنن 

ازم دلیلش میپرسه  تا مطمعن بشه که خودش مشکلی نداره ولی خب به یکبار گفتن قانع میشه 

شاید به دل گرفته میخاد بفهمه چرا اون دختره اولش باش بازی نکرده  میخاد از زبون شما بشنوه که راض ...

سه سالشه انقد حالیش نیس. اما اره وقتی اون توجه نمیکرد بهش بغض میکرد چونش میلرزید. بهش گفتم کار داره داره با دوستش حرف میزنه تو تعریفامم تا اینجوری میگم میگگگه نه یا ناراحت میشه باز. دختره ۱۳ سالشه 😄توفاز حرف زدن بااین نیس بنده خدا،گفتم دیگه جایی اون دختره باشه ما نمیریم .انقد گیییر داده ب تعریف این داستان ک همسرمم گفت دیگه جایی ک هستن نروووووو

parasoo1989@