2777
2789
عنوان

رانندگی خانوما

261 بازدید | 29 پست

سلام من آقا هستم.

میخوام از خانومای راننده بپرسم آیا ماشین شخصی دارید؟

یا با ماشین پدر یا همسر رانندگی میکنید ؟

آیا  کسی رو دارید که به شما رانندگی حرفه ای آموزش بده و ضعف هاتون برطرف کنه؟

آخه بعضیاتون رو میبینم که خیلی خوب و مسلط رانندگی میکنید. بعضیاتونم کاملا مشخصه با ترس و سرعت پایین و احتیاط فراوان....طوری که اعصاب پشت سری ها بهم میریزه.

ضمنا ما آقایون همه جا هوای همدیگرو داریم. بهمدیگه تجربه و راهکار میدیم... اما شما زنها متاسفانه....   

بعضی وقتا هم زن علیه زن

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ماشین شخصی دارم.از اون رو مخی ها نیستم واقعا

خودم یاد گرفتم موقع تمرین.چون آقایون کنار دست یه خانوم میشینن حس شوماخر دارن و فقط ایراد میگیرن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

من مجردم همسر ندارم ولی ماشین پدر هست میشینم نمی‌ترسم از رانندگی دوتا نکته وجود داره یکی آدم اختیار ماشین بقیه رو مثل خودش نداره میگه مراعات کنم چیزینشه خرجی وحرفی 

بعدم بعضی مادرا گیرن عین مادر من اجازه هرجا نشستن پشت ماشین وسرعت اینا رو نمیدن وگرنه آدم با ماشین خودشهرجا بره بیاد قطعاا راننده خوبی میشه 

شما مامور آماری؟

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

من عاشق رانندگیم و دستفرمونم بد نیست خوب و خوبم نیست چون ماشین ندارم و نمیشینم 17سالم بود که رانندگی یاد گرفتم و همین که 18سالگیم پر شد گواهیمو گرفتم اونقدر علاقه داشتم که جفتشو با اولین بار قبول شدم 

بدون هیچ خطایی

اما همسرم بهم ماشین نمیده... کلا میگه ماشین دو دستی میشه و خرج میاره و موقع دنده زدن کلاچ تا ته نمیگیری و... از این جور دلایل الکی 

شما بگید چیکارش کنم؟ 

با ماشین پدرم رانندگی میکنم

راز مسلط بودنم این بود ک هیچکسو نداشتم ک بهم اموزش بده یا ببرتم تمرین و بابام بشدت منو میترسوند اگ میخواستم بهم یاد بده یا ببرتم اموزش

فقط رفتم اموزشگاه و رانندگی تو ترافیک و جاهای شلوغ باعث شد دست فرمونم خوب شه