2777
2789
عنوان

رانندگی خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 29 پست

بلانسبت ترسو بعضی از آقایون بی فرهنگ که دهنشون چفت و بست نداره انداختن به جون خانوما ولی من کلا از اول نه ترسیدم نه اجازه دادم آقایون اذیتم کنن 

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
از صدقه سری شما آقایونه

بهرحال از توی صد تا فرشته خوب، یک فرشته نخاله هم درمیاد که نباید به یک ورت حسابش کنی. نگاه جامعه ایرانی سنتی هست و هنوز نمیتونه قبول کنه زن مستقل باشه و  رانندگی هم کنه. بعدشم تمام فنی کارها آقا هستن و زنها محدودیت زیاد دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماشین دارم و همسرم بهم یاد داد  هر جا ترسیدم گفت با من نترس واقعا باعث پیشرفتم بود و همیشه بهش ...

خوشا به حالت، همسرمن اصلا دوست نداره من راننده بشم گاهی پسر6سالم اینقدر منتش میکنه اون اصلا انگار نه انگار

من بابام یاد داد از ۱۴سالگی میرونم خودشم برام ماشین خرید الان حرفه ای شدم حتی اگ کسیم نباشه یادت بده کافیه تمرین و تکرار داشته باشی و از اشتباه کردن خجالت نکشی اون موقع مسلط میشی علاوه بر اون اقای محترم من خودم شاهد بودم پسرا هم اوایل یادگیری بسیار محتاط و رو اعصاب هستن

ماشین دارم و همسرم بهم یاد داد  هر جا ترسیدم گفت با من نترس واقعا باعث پیشرفتم بود و همیشه بهش ...

بیا ب منم یاد بده نترسم تازه دارم تو شهر رانندگی می کنم بیشتر ترس همسرم ب خاطر نداشتن گواهینامم هست ولی خوب و با احتیاط رانندگی می کنم یه هفته میشه تو شهر رانندگی می کنم یه ذره شلوغ قبلا کله صبح می رفتم کسی نباشه

خدایا مرسی 😊😊😊   

با ماشین همسر.

رانندگیم با تسلط کامله.

اعتماد ب نفسم خوبه و اموزش خاصی نداشتم. با تمرین به این درجه رسیدم. و علاوه بر ماشین خودمون با ماشین های دیگه هم ب راحتی رانندگی میکنم.

شما هم حساسیت نشون ندید و بذارید خانومتون رانندگی کنه.

چون این قضیه که همسرم بدون کوچکترین حساسیتی ماشینو ب من سپرد مهمترین تاثیر رو داشت که استرسی نداشته باشم. مدام میگفت مواظب خودت باش، ماشین فدای سرت.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
بهرحال از توی صد تا فرشته خوب، یک فرشته نخاله هم درمیاد که نباید به یک ورت حسابش کنی. نگاه جامعه ایر ...

بهتره بگین از توی صدتا فرشته نخاله یه فرشته خوب در میاد

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خوشا به حالت، همسرمن اصلا دوست نداره من راننده بشم گاهی پسر6سالم اینقدر منتش میکنه اون اصلا انگار نه ...

من واقعنم تو چند مورد بهش مدیونم یکیش رانندگی بود

بعضی مردا دلشون نمیخواد خانمشون پیشرفت کنه از بس حسودن

بیا ب منم یاد بده نترسم تازه دارم تو شهر رانندگی می کنم بیشتر ترس همسرم ب خاطر نداشتن گواهینامم هست ...

والا منم ترسیدم از این کارت 

بدون گواهینامه 😐 همنم شوهرت میزاره خیلیه🤭

به عنوان کسیکه ماشین دارم و از همه پسرای دوروبرم دست فرمونم بهتره اینو میگم که خااااهش میکنم رانندگیو جنسیتی نکنید. اگه بخام منم جنسیتی حرف بزنم من تا حالا دوبار تصادف برام پیش اوده و هر دوبارشم یه اقا بوده و مقصر و جریمه شده. و خب این انرژی منفی که منیدن گاهی میگید اون که باعث شده راه بسته شه یه زنه و فلان نشوندهنده فرهنگ پایین جامعه ماس.که البته در 80 درصد مواقع دیدیم که یه راننده مرد تصادف کرده بوده یا هرچی چون خانما محتاط ترن باااز اگه بخام جنسیت زده صحبت کنم

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

من واقعنم تو چند مورد بهش مدیونم یکیش رانندگی بود بعضی مردا دلشون نمیخواد خانمشون پیشرفت کنه از بس ...

اینا همون نامردهایی هستن که خودشون روزانه رانندگی زنها رو مسخره کردن و میکنن و حالا این بلا سر خودسون اومده و میبینن که زن یا دختر خودشون میخواد پشت فرمان بشینه... میترسن همون جمله های زشتی که به خانما گفته اند یکی هم پیدا بشه نثار ناموس خودشون بکنه و تلافی بشه    برای همین مقاومت میکنند.

اینا همون نامردهایی هستن که خودشون روزانه رانندگی زنها رو مسخره کردن و میکنن و حالا این بلا سر خودسو ...

طرف تحصیل کرده و کارمنده علنا برگشت بهم گفت زن و چ ب رانندگی رانندگی فقط ماله مرداست

ب همه ی ایل و تبارش ماشین میده الا زنش

والا منم ترسیدم از این کارت  بدون گواهینامه 😐 همنم شوهرت میزاره خیلیه🤭

جدی 😆😆😆😆میگم بنده خدا زیاد قبول نداره ولی دلشم نمیاد چیزی بگه یه ذره غر می زنه 

خوب چجوری زرنگ بشم باید رانندگی کنم 

۲دفعه شهری رد شدم

خدایا مرسی 😊😊😊   
طرف تحصیل کرده و کارمنده علنا برگشت بهم گفت زن و چ ب رانندگی رانندگی فقط ماله مرداست ب همه ی ایل و ...

منم تحصیلکرده هستم. همکلاسیام به همه دخترهای دانشگاه وعده ازدواج میدادند و دوست میشدند و بعدش به بهانه ای کات میکردن. همونا میگفتن من عمرا اجازه بدم زنم یا دخترم پاشو بزاره دانشگاه...