2777
2789
عنوان

بچه ها این طبیعیه

295 بازدید | 6 پست

یکی از عزیزانم کات کرده با دوست دخترش که ۸ سال باهم بودن،من خیییلی اون دختر و دوستش داشتم،با هم رابطه ی خیلی خوبی داشتیم،خیلی دختر خوب و مظلومی بود، دو هفته اس توافقی از هم جدا شدن ،من هر روز دارم گریه میکنم 😭

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غیر طبیعیه

اخه اون هر روز تو کانال تلگرامش اهنگ های غمگین میزاره ،میدونم همو خییییلی دوست داشتن،چرا عشقشون اینطوری شد،برای عید هم واسم تبریک عید فرستاد،با اینکه میدونه دیگه همو نمیبینیم ،قبلم درد میگیره

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
اخه اون هر روز تو کانال تلگرامش اهنگ های غمگین میزاره ،میدونم همو خییییلی دوست داشتن،چرا عشقشون اینط ...

خب شما دوستیتون رو ادامه بده. زندگی و تصمیم شخصی اون دو نفر هم حتما عاقلانه بوده . فقط دو نفر از هم جدا شدن که تقدیر هم نبودن و فرد مناسب زندگیشون رو پیدا میکنن . خب اگه اون خانوم فاز غم رفته تا یه مدتی طبیعیه

خب شما دوستیتون رو ادامه بده. زندگی و تصمیم شخصی اون دو نفر هم حتما عاقلانه بوده . فقط دو نفر از هم ...

اره درسته ممنونم❤