2777
2789
عنوان

تب نوزاد ۷ ماهه

524 بازدید | 3 پست

سلام بچم حدودا یک ماه پیش تب شدید کرد ۴۰ درجه بردمش بیمارستان آزمایش ادرار گرفتن سالم بود شیاف دادن با دارو تقویتی

باز امشب مجدد بدون هیچ علائمی از سرماخوردگی تب کرده ۳۸ درجه ؛تب بر دادم بهش 

چرا انقد تب میکنه آخه ؟ دکتر چیزی نگفت ک عفونتی چیزی نداره

دندونه به نظرتون؟

تا الان ۲ مرحله تب کرده دفعه قبل شدید بود آخه برا دندون مگ شدید تب میکنن؟

احتمالاواسه دندونشه 

ببرش یه دکتردیگه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نه تب دندون نیست بالخره این طرف اون طرف میرید ویروس میگیره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.