2777
2789
عنوان

خواهرزادم پسرمو زد خیلی ناراحتم

310 بازدید | 18 پست

خواهرزادم یکسال و هشت ماهه ست پسرم یکسال چندروزه اومدم خونه پدرم خواهرمم اینجاست پسرش همش پسرمو میزنه تا میخاد یذره بازی کنه میره سراغش یا صورتشو میگیره یا میخاد انگشت کنه تو چشماش یا موهاشو میکشه کلافه شدم هربارم هیچی بهش نگفتم گفتم بچه ست نمیفهمه شاید میخاد باهاش بازی کنه بلد نیست ولی الآن ی لحظه رفتم اتاق یهو با جعبه شیرینی کوبید تو سر پسرم اونم دوبار از این جعبه چوبیا منم سرش داد زدم بچمو کشیدم کنار و جعبه رو پرت کردم خاهرمم طلبکاره که چرا سرش داد زدی خیلی ناراحتم خاهرم حتی یه معذرت خواهی نمیکنه یا بچه شو کنترل نمیکنه…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشب خونه پدرشوهرم بودیم دخترم سیزده ماهشه همش میخواست بره بیرون حاریم در راهرو رو باز گذاشته بود میکفت گرممه نمیزاشت در رو ببندیم میگفت بچتو تربیت کن بشینه به من چه

همونطور که من همش چشمم بهشونه که بهم نزدیک نشن اون اصلا براش مهم نیست..کل روز رو کنار بچمم اون راحت ...

خب چون خیالش از بچه خودش راحته شما سعی کن با خواهرت یه جا نباشی یکسال بگذره بهتر میشه