2777
2789
من ۳۰ روز خوردم  بعدش پریود شدم آمپول زدم باردار شدم  بنظرم تاثیر خوبی داشت میشه گفت عال ...

توروخدا؟؟؟

بعد از چه مدت اقدام باردار شدین؟ 

امپول چی زدین؟

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دوسال  آمپول هاچ سی جی بود فکر کنم  آزاد سازی هم زدم لنزورول و ابووست هم مصرف کردم& ...

وای دکتر برای من فقط لتروزول نوشته دوماه، آمپول نتوشته،

چکار کنم؟

عزیزم من فرتیل ایدخوردم یه بسته همزمان باهاش لتروزل وکلومیفن ویه قرص دیگه یادم نمیادخوردم حالانمیدونم کدومش اثرداشت اووبوستم شنیدن عالیه ولی من یادمه گیرنیاوردم

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزم من فرتیل ایدخوردم یه بسته همزمان باهاش لتروزل وکلومیفن ویه قرص دیگه یادم نمیادخوردم حالانمیدون ...

امپول ازادسازی نزدین؟

عزیزم من فرتیل ایدخوردم یه بسته همزمان باهاش لتروزل وکلومیفن ویه قرص دیگه یادم نمیادخوردم حالانمیدون ...

شما پیش کدوم دکتر رفتین؟ من تهرانم

امپول ازادسازی نزدین؟

نه عزیزم اگه تهرانی یه دکترهندی معرفی کنم سعادت ابادمن بعد۵سال باردارشدم دومی هم ناخواسته بلافاصله بعدش خیلی دکترخوبیه سعادت ابادمن درکمال ناامیدی ازکسانیکه نازایی رفتم مطب دکترالبته اول خدابعدم حضرت علی اصغردکترویجی کومارخیلی کمکم کردبهم آرامش داد

فقط خدا❤️❤️❤️
من ۳۰ روز خوردم  بعدش پریود شدم آمپول زدم باردار شدم  بنظرم تاثیر خوبی داشت میشه گفت عال ...

ببخشید شما همون ماهی که اوابوست مصرف میکردین، لتروزول هم مصرف میکردی باهاش؟

نه عزیزم اگه تهرانی یه دکترهندی معرفی کنم سعادت ابادمن بعد۵سال باردارشدم دومی هم ناخواسته بلافاصله ب ...

میرم عزیزم ، خونم نزدیک سعادت آباده، خدا خیرت بده به حق حضرت علی اصغر

شما پیش کدوم دکتر رفتین؟ من تهرانم

دکترویجی کومارسعادت ابادبعد۵سال ۸ماه زیرنظر بودم البته امضامم بخون الان دوتاشیربه شیرخدابهم داده انشاالله زودی باردارمیشی

فقط خدا❤️❤️❤️
نه عزیزم اگه تهرانی یه دکترهندی معرفی کنم سعادت ابادمن بعد۵سال باردارشدم دومی هم ناخواسته بلافاصله ب ...

زن هست؟ میرم حتما😪😪😪😪😪