2777
2789

بچه ها من الان تو مسافرت هستم ودسترسی به دندان پزشک ندارم و مطمئنم هستم بوی دهانم بخاطر دندان هس خیلی حس بدیه خودم متوجه میشم چی پیشنهاد میدین اگه عفونتی چیزی داره مصرف کنم رفع بشه سرکه شنیدم ولی میگن به مینای دندون اسیب میزنه قرصی بایذ مصرف کنم برای ازبین رفتنش مدام دارم مسواک نخ دندون میکشم و همش ادامس تو دهنمه الانم تو جاده ایم نمیتونم هی یه جا نگه دارم که مسواک بزنم ممنون میشم راهکار فوری که نتیجه بده بگید چون مطمئنم از معده یا چیزای دیگه نیس

نعنا بجو

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

خب عزیزم‌قبل سفر دندونتو درست میکردی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسواک.نخ دندان.ممکنه لوزه هات بزرگ باشن غذا توش گیر کنه بهش میگم سنگ لوزه..ابنبات نعنایی یا زنجبیلی هم خوبه..سیب بخور..دهانشویه..ممکنه اد معدت یاشه.منم همینجورم.سنگ لوزه داوم باید عمل کنم لوزه هام

تنهایی گرچه کشندس,واسه من خیلی عزیزه
قرص چرک خشک کن  قرص مترونیدازول هم معجزه میکنه

دقیقا همین قرص منظورم بود ضرر نداره بخورم؟یعنی وقتی دندونا بو بدن حتما عفونت داره دلیل دیگه ای ممکن نیس داشته باشه؟

مسواک.نخ دندان.ممکنه لوزه هات بزرگ باشن غذا توش گیر کنه بهش میگم سنگ لوزه..ابنبات نعنایی یا زنجبیلی ...

نه من بچه بودم لوزمو عمل کردم مطمئنم هرچی هس بخاطر دندون این اتفاق افتاده

من دوماهه منزل نیستم و قبلش اصلا این بو نبود واقعا

برو داروخونه جلوی صندوق خوشبو کننده دهان هست.طعم نعناییشو بخر

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

وای من ک پاروسمی کرونا گرفتم دارم میمیرم از طرفی باردارم حالت تهوع ی طرف این بوی گند ماهی گندیده ی ط ...

وای خیلی سخته منم بارداری خودش یه پروسه سخته چه برسه این شرایطم به همراهش باشه بعد من هیچوقت دهنم بو نمیداد الان یهو اینطوزی شده وحتی روم نمیشه با کسی حرف بزنم خیلی استرس دارم همش ادامس تو دهنمه ولی بازم خودم حس میکنم این بوی کوفتی رو

برو داروخونه جلوی صندوق خوشبو کننده دهان هست.طعم نعناییشو بخر

برا دندون بدنیس؟گفتم همینکارو کنم ولی احتمالا بیست وچهاری باید دستم باشه ولی فکنم خوشبوکننده دهان بیشتر برا اینا که مشگل معده اینا دارن جوابه وخود دهان حلقو خوشبو میکنه نمیدونم واسه دندون که جلو ترو تو دید تره تاثیر داره یانه چون نمیتونیم رو خود دندون اسپری کنیم که باید داخل دهن بزنیم فکرمیکنی اثر داشته باشه؟