2777
2789

سلام

بچه ها عیدتون مبارک 

نمازو روزه هاتون قبول

این نمازو وقتی مامانم برای کووید بیمارستان بودش دخترداییم یادم دادش که به شدت حاجت میده چندبار امتحان کردم و راحتم هستش 

بخونین حاجت بگیرین ان شاالله و برای حاجت منم دعا کنین به این حاجتمم برسم ان شاالله به زودی زودددد و بیام بهتون خبرشو بدم ان شاالله😍

این نماز قبل اذانه ظهره یعنی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل اذان ظهر

۲ر کعته 

هر رکعت حمد و توحید داره

رکعت اول بعد حمدو توحید و سوره فتح ایه ۱ تا ۳ رو بخونین

رکعت دوم بعد حمدو توحید سوره انشراح رو کامل بخونین

کلا نمازش ۲ دقیقم نمیشه.... اما حاجت میده خیلییی سریع 

بخونین برای حاجت منم دعا کنین من محدثم

که به این اخرین حاجتمم (فقط فعلا همینه حاجتم) برسم این روزا ان شاالله زودی

دوستاتونو خبر کنین ببینن پربازدید بشه همه حاجت بگیریم ان شاالله

منم دعا کنین حاجت روا بشم ان شاالله زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای هر حاجت چند بار خوندی؟ من ی امتحان مهم امسال دارم محدثه می شه برای من بخونی منم برات ۵۰۰ تا صل ...

راستش نشماردم چند بار

اما گاهی با ۱ بارش حاجت گرفتم

گاهی با چند روزش مثلا ۲ یا ۳ بارش 

برات فردا میخونم 

الان مدتیه برای این حاجت خودم دارم میخونم فردا به نیت تو میخونم🧡😍

توم برای رسیدن به این حاجتم دعام کن برسم بهش ان شاالله به زودی😍

راستش نشماردم چند بار اما گاهی با ۱ بارش حاجت گرفتم گاهی با چند روزش مثلا ۲ یا ۳ بارش  برات ...

حتما چشم

ممنون خدا خیرت بده

اسمم میناس امتحان زبان دارم بی زحمت دعا کن قبول شم تموم شه

عزیزم شما چند وقت بعد خوندن نماز حاجت میگرفتین؟حاجتاتون چی بود اگر دوست داشتید بگید؟

مامانم برای کووید بستری بودش تا خوندم پسرعمو مامانم که دکترش بود اومد بالاسرش گفت خطر رفع شده داره خوب میشه

دیگه قهرم با خدا

نمازمم نمیخونم خسته شدم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)