2777
2789
عنوان

سهمیه ۵درصدی

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آدم میشناسم ۴۰۰۰ تا جابه جا کرد رتبشو ۵٪

بله 4000 تا اون تو خود اون سهمیه هست. بعد 5 درصد ظرفیت به اونها اختصاص پیدا میکنه. جا به جای رتبه تو کل آزمون نیست. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
بله 4000 تا اون تو خود اون سهمیه هست. بعد 5 درصد ظرفیت به اونها اختصاص پیدا میکنه. جا به جای رتبه تو ...

اگر جمعیت کل ایثارگرانو نسبت به مناطق حساب کنی میبینی چقد رقابت اونجا راحت تره، ما تو مدرسه داشتیم افرادی رو که متوسط و نسبتا ضعیف بودن ولی با همینا بهترین دانشگاها قبول شدن درحالی که خیلی از قویا با نتایج بهتر هیچی قبول نشدن رفتن آزاد

اگر جمعیت کل ایثارگرانو نسبت به مناطق حساب کنی میبینی چقد رقابت اونجا راحت تره، ما تو مدرسه داشتیم ا ...

نه هر ایثارگری 

به من دیگه نگو که خودم مشاور و تخمین رتبه هستم

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
ینی از نظر شما امیدی نیست؟

10 درصد بیشتر

بعد برای کجا میخوای؟ 

و چه رتبه ی مدنظرت هست؟ 

بعد یه نکته  معدل دخیل نیست بلکه نمرات هر درس به صورت جداگانه و درصد مربوطه، برای نمونه بیشترین تاثیر رو فارسی داره. 

10 درصد بیشتر بعد برای کجا میخوای؟  و چه رتبه ی مدنظرت هست؟  بعد یه نکته  معدل دخی ...

من مشهد و گناباد و اینا

پرستاری و مامایی و فرهنگیان هر کدوم که باشه.

خب من اگ اون نمرات رو ۱۸ و ۱۹ بیارم

کاربری دست دونفره، تیکر مربوط به هدفمه
اون رتبه کشوری بوده  رتبه منطقه رو اینقدر جابه جا نمیکنه کلا خیلی تاثیر نداره مثل سهمیه منطقه ...

مطمنی از بس اطرافیان بهم گفتن تو باسهمیه ۵ درصدی قبول شدی اگ سهمیه نبودقبول نمیشدی  دیگ منم باور کردم همیشه میگم حقم نیس من حق مستحق  رو با سهمیه خوردم

من مشهد و گناباد و اینا پرستاری و مامایی و فرهنگیان هر کدوم که باشه. خب من اگ اون نمرات رو ۱۸ و ۱۹ ...

صفحه 48 دفترچه رو بخون