2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف ما کیلویی ۲۰۰ هس

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
طرف ما کیلویی ۲۰۰ هس

کدوم طرفی که اینقدر گرونه؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

کدوم طرفی که اینقدر گرونه؟ 

یزدم عزیزم

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
من خریدم کیلویی ۱۶۰ بود.

اشتباه می کنی. من خریدم کیلویی 80.عالی بود. اصفهان هستم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اشتباه می کنی. من خریدم کیلویی 80.عالی بود. اصفهان هستم. 

منم اصفهانم تازه از خود اصفهان هم‌نخریدم مسکن مهر رفته بودم برای دوستم خریدم گفت ۱۶۰ تومن دیگه اشتباه کجا بوده 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
یزدم عزیزم

جدی؟ گفتم شاید بالا شهر تهران. والا من اصفهان خریدم کیلویی 80.

منم اصفهانم تازه از خود اصفهان هم‌نخریدم مسکن مهر رفته بودم برای دوستم خریدم گفت ۱۶۰ تومن دیگه اشتبا ...

منظورم اینه که شاید بیشتر از یک کیلو بوده. 

جدی؟ گفتم شاید بالا شهر تهران. والا من اصفهان خریدم کیلویی 80.

عزیزم چیزای یزد حتی از تهرانم گرون تره. مخصوصا بالاشهر که برند های شیرینی فروشی معروفی هس.. مثل سنتی.