2777
2789
عنوان

خواستگارِ قاضی(دانشجو قضاوت)

1705 بازدید | 24 پست

سلام روز همگی بخیر🌸

خانومای عزیز اگه همسرتون این عنوان سغل رو دارن میشه لطفا درباره نحوه برخوردشون و حرفایی که توی جلسه معارفه اولیه مخصوصا بعتون گفتن صحبت کنید؟!🥲

توقعاتشون از شما چیبود؟! 

خانوادشون از لحاظ شغل پدر و مادر و سبک زندگیشون آدمای معمولی و نرمالی بودن یا خیلی فول‌آپشن؟🌼

میتونین حدس بزنین وقتی شما رو با چادر دیدن ری‌اکتشون چیبود؟! 

درباره اختلاف سنتون میگید!؟🫠

یه سوالی دارم که این سواله خیلی مهمه میشه حتما جوب بدین؟🥺🤍

💢نحوه آشناییتون چجوری بود؟! شماهم معرف داشتین یا خودشون شما رو دیدن؟! بعد میشه بگید اگه خودتون آشنا سدین چجوری بود؟! 🥰🙏🏼

سپاس بیکران ان شا الله خیر دنیا و آخرت رو ببینید🫂🫀

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عموی من قاضی هستش. چون همیشه تو دادگاه دعوا ها رو میبینه و ...همیشه عصبیه و حوصله بقیه رو نداره

حتی وقتی دخترش تازه بدنیا اومده بود، چون حوصله گریه هاشو نداشت به زنش میگفت بچه رو بردار برو خونه بابات

دانشجوی قضاوت ینی چی؟ینی حقوق میخونه؟ قضاوت مگه دانشگاه جدا داره؟

دانشجوی قضاوت یعنی دانشگاه علوم قضایی و خدمات دادگستری درس میخونن و به مخض فارغ التحصیلی قاضی میشن. در پاقع قاضی ان

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

دانشجوی حقوق؟؟ مالی نیس  الان دانشگاها اشباع شده از رشته حقوق  مثه روانشناسی

نه قاضی ان،حقوق با قضا فرق میکنه😅

من یه مورد خواستگار داشتم چند سال سابقه قضاوت داشت انقد که پرونده طلاق و اینا دیده بود حواسش خیلی جمع بود بعدشم خیلی راحت می‌گفت من حکم اعدامم دادم من نمیتونستم همچین آدمی رو تحمل کنم که کشته شدن یه آدم هرچند یه مجرم خونخوار به دست اون رقم میخوره برام عادیه

دانشجوی قضاوت نداریم 

عزیزم قاضی ان، دانسجوی علوم قضایی و خدمات دادگستری🤦🏻‍♀️

عموی من قاضی هستش. چون همیشه تو دادگاه دعوا ها رو میبینه و ...همیشه عصبیه و حوصله بقیه رو نداره حتی ...

میشه لطفا اختلاف سن عمو و زن عموتون رو بگید؟ چجوری اسنا شدن؟ از ارشد قضا قاضی شدن یا از کارشناسی؟ خیر ببینید🤍

من یه مورد خواستگار داشتم چند سال سابقه قضاوت داشت انقد که پرونده طلاق و اینا دیده بود حواسش خیلی جم ...

میشه لطفا بگید چطور اسنا شدید؟ چندسالشون بود؟ خانوادشون در چه سطحی بودن؟ خیر ببینید🫠🤍