2777
2789
عنوان

😭لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 68 پست
صداش رو ضبط کن.  اگه زنگ زد صداش رو ضبط کن، اگه اومد در خونه حتما با به نفر دیگه برید در رو با ...

من از هیچی نمیترسم فقط میدونم شوهرم باشه بدبخت میشم😭شوهرم خیلی دهن بینه حرفای اینو بشنوه فک میکنه داره راست میگه😭

🖤💔🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باور بکنه  لعنت به شوهری که با حرف دیگران بخواد به زنش شک کنه

دقیقا.

ببخشید ولی شوهرت مرد نیست.

من دوسپسرم یکی پشتم حرفی بزنه نه تنها شک نمیکنه میره سروقت یارو شکشمو پاره میکنه🙄 بعد شوهر شما...

فک میکنم شکایت کنی بهتره چون در غیر این صورت حرفاشو تایید کردی

یعنی براش کار انجام دادی و دستمزد داده؟ حالا میگی دستمزد رو بده؟؟؟ چرا واضح نمیگی

بابا ابن مثلا موهاشو کوتاه کرده.بعد یارو باید پول بده دیگ.حالا مشتریه بش میگ باید پولی که دادمو پس بدی

یعنی براش کار انجام دادی و دستمزد داده؟ حالا میگی دستمزد رو بده؟؟؟ چرا واضح نمیگی

اره براش مو رنگ کردم تاتو زده تقریبا شد۲تومن

الان میگ باید بدی پولامو نکه ابروتو میبرم😭

🖤💔🙂
شوهرم بی منطق تر از این حرفاس میدونم باور میکنه😭

حالا فعلا ک چیزی نشده اگ ... اومد تهمت زد برو شکایت کن مدرکاشم باخودت ببر چیزی ک ظبط کردی بزار ب غلط کردن بیفته واسش درس عبرت بشه واقعا متاسفم واسه این جامعه 🙁