2777
2789
عنوان

بیاید بگید از دست شوهرم چیکارکنم؟؟

364 بازدید | 26 پست

روز سیزده بدر پاشده رفته سرکار بعد الان زنگ زدم میگه مدیرمون گفته ۱ نفر کافیه حالا همه همکاراش مجردن هیشکی نیومده این یه خل چل زندار باید میرفت تازه زودم تعطیلش نمیکنن😭😭😭😭 چقد خنگی تو مرد

یه کلمه به طرف نمیگه خب یکی دیگرو بگوو بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش دوست داشته بره ربطی به مدیرشون نداره نمی‌خواسته بره بیرون 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ..‌.‌♥️🩶 وقتی ببینم حرفت درست نیس تا پای تعلیقی میرم بازم جوابتو میدم 😉😉😉😉😉😉 اینو بدونید تو این دنیا هیچکس موندگار نیس و خودتی و خودت هیچوقت صدتو واسه کسی نزاااااارررررر اول عاشق خودت باش 

اگرمجردن همکاراش حق باشماس ولی خب هرکی سرکاره که خنگ نیست اخه. ناسلامتی منم الان سرکارم تازه تافردا🙈🙈🙈

برای خوشبخت بودن به هیچ چیزنیازنیست!!!! جزبه نفهمیدن!!!! پس تامیتوانی خرباش تاخوش باشی🙄🙄
اخه الان ماه رمضونی جایی نمیشه رفت  ماهم خونه هستیم  حالا شاید فروب یه پارکی رفتیم

من خودمم اصلا نمیتونم جایی برم بالگد زدم به یه چیزی انگشت شصتم بددرد میکنه نمتونم کفش بپوشم🥲ولی دلم پوسید 

[QUOTE=283033708]اگرمجردن همکاراش حق باشماس ولی خب هرکی سرکاره که خنگ نیست اخه. ناسلامتی منم الان سرکارم تازه تافردا ...[/QUOTE

بخاطر اینکه اصلا اعتراض نکرده که یکی بدون زن بچه بمونه گفتم خنگ جسارت نباشه

خواهش میکنم انقدر زندگیو زهر نکنید به خودتون.

سیزده چیه بابا.

زبون روزه.

تو خونه یه سرگرمی داشته باش حالا یه روز دیگه هم باهم برین طبیعت.پیش اومده دیگه

سلام حضرت زندگی ، امام زمانم  وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...