روز سیزده بدر پاشده رفته سرکار بعد الان زنگ زدم میگه مدیرمون گفته ۱ نفر کافیه حالا همه همکاراش مجردن هیشکی نیومده این یه خل چل زندار باید میرفت تازه زودم تعطیلش نمیکنن😭😭😭😭 چقد خنگی تو مرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودش دوست داشته بره ربطی به مدیرشون نداره نمیخواسته بره بیرون
زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ...♥️🩶 وقتی ببینم حرفت درست نیس تا پای تعلیقی میرم بازم جوابتو میدم 😉😉😉😉😉😉 اینو بدونید تو این دنیا هیچکس موندگار نیس و خودتی و خودت هیچوقت صدتو واسه کسی نزاااااارررررر اول عاشق خودت باش
تو خونه یه سرگرمی داشته باش حالا یه روز دیگه هم باهم برین طبیعت.پیش اومده دیگه
سلام حضرت زندگی ، امام زمانم وقتی در پناه توام ، نمی ترسم . وقتی به یاد توام ، دلتنگ نمی شوم . وقتی نام تو را می برم ، بی شکیب نمی گردم ...تو تمام آرامش منی ، آفتاب منی ، بهار و گل و نسیم و بوستان منی ، تو ملجا و جان پناه منی .. اصلا ... معنای زنده بودنِ من با تو بودن است ..شکر خدا که تو را دارم ...