تاپیک ابلهانه اون مرد برای حذف کاربریش هنوز هست و متاسفانه موجب ایجاد دوقطبی و دلخوری
هست!
خواهش میکنم کاری کنین.
چرا بین هزاران تاپیکی که روزانه زده میشه این تاپیک بمونه و موجب دوقطبی و ایجاد فاصله بشه 😑😣
خدا ازت نگذره اونی که زدی تاپیکو😒
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:) ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
متعجبم چرا برش نمیدارن من با حجابم ولی از دیشب هروقت چشمم میفته اعصابم خورد میشه
منم با حجابم والا... با توهین مخالفم. تازه اون فرد هدفش حذف کاربری بوده مثلا😑😑
برای این مورد باید پایین یا بالای صفحه مثلا یکی یا چند تا صفحه جلوتر بزنین بعد برو.
مثلا صفحه الان ۲ هست برای پست های بعدی رو ببینی بزنین پایین یا بالای صفحه ۴ بعد برو.
✅️✅️✅️✅️✅️✅️
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
عجب ابلهی بوده، واسه امر شخصی خودش توهین کرده به همه
آره دقیقا