2777
2789

اگه خودتون ساکن تهران بودید تو تهران دانشگاه شبانه یا دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات  قبول میشدید و همراهش ممکن بود کار مورد علاقتون رو پیدا کنید و کار هم بکنید.

یا اینکه میرفتید تو یه شهر شمالی قشنگ تو دانشگاه روزانه که رنک خوبی هم داشت درس میخوندید

و تو یه ویلا زندگی مستقلی رو واسه ۲ سال تجربه میکردید ولی دیگه امکان کار کردن نداشتید اما ماشین داشتید.

سن ۲۵ سال و مقطع ارشد.

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

2

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
مسلما اولی

به خاطر کارش ؟ یا دانشگاهش؟

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

شمالللل 😍😍😍

زمین با ارزش خواهد شدزمانی که مردم بفهمندبا ارزش ترین دین ، انسانیت است :)                        بعضی از ادما ارزش جواب دادن ندارن ، فقط باید ازشون گذشت...                          / کف بینی میکنم نفری 30       خواستی بگو شماره کارت بدم 😉/
اولی عزیزم چون به ایندم کمک می‌کنه و هدفم و میتونم گهگاهی اخر هفته برم شمال بگردم  ماشین بنامت ...

ماشین مال خودمه الانم دارمش

به خاطر کارش ؟ یا دانشگاهش؟

وقتی درسی بخونی که بدونی براش حتما کار هست خیلی حس خوبی داری و همیشه پر از انرژی می ری سر کلاس 

ولی دانشگاه دومی همه اش احساس می کنی دیگران دادن پیشرفت می کنند ولی تو آمدی و داری دو سال عمرت تباه می کنی! 

یا ارحم الراحمین