2777
2789
عنوان

درمان الرژی فصلی با علائم سرفه خشک

14002 بازدید | 29 پست

دوستان تورو خدا اگه تجربه ای داشتین تو درمان الرژی 

اگه دارویی میشناسین که سرفه رو قطع کنه 

بهم بگین 

شوهرم بیچاره نفس نمیتونه بکشه گلوش زخم شده انقد سرفه کرده 

دکتر رفتیم دارو خورده خوب نشده 

این سرفه ها جدیده میگن الرژی منم اینطور شدم اینقدر سرفه میکردم میخاستم بالا بیارم 

انتی بیوتیک خوردم اموکسی کلاو کامل خوردم با فکسوفنادین با دیفین هیدرامین با برم کلد خوب شدم فقط بایددرمانت را کامل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیتریزین تاثیر نداره روش به ورقشو کامل خورده الان سه روز 

آمپولم هست...نمیدونم فکر کنم مال شوهر شما حاد تره چون من با این قرص اوکی میشم...شاید باید عمل کنه...انحراف بینی نداره؟

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست
این سرفه ها جدیده میگن الرژی منم اینطور شدم اینقدر سرفه میکردم میخاستم بالا بیارم  انتی بیوتیک ...

اخه دو‌ روز اول کلداکس خورد با یه انتی بیوتیک قوی اصلا روش تاثیر نداشت روش 

بعد شروع کرد سیتریزین و خورد بازم سرفه هاش و کیپی گلوش خوب نمیشه 

سرفه رو هم قطع میکنه ؟ اسمشو نمیدونی دقیق؟ میگیرم امروز براش 

اها عزیزم اینم میدونم که حساسیت شدید داشته باشی اگر دکترت بهش بگی آمپول دگزا بده خیلی سریع خوبشون می‌کنه  

به امید خدا
آمپولم هست...نمیدونم فکر کنم مال شوهر شما حاد تره چون من با این قرص اوکی میشم...شاید باید عمل کنه... ...

نه انحراف نداره . اولین بارشه الرژی گرفته از اسفند تا الان ۳بار اینجوری شد . دو دفعه قبل سرفه نمیکرد . الان که بهار شده خیلی شدیدتر شده 

نه انحراف نداره . اولین بارشه الرژی گرفته از اسفند تا الان ۳بار اینجوری شد . دو دفعه قبل سرفه نمیکرد ...

منم یه دفعه ای اینجوری شدم الان تمام فصلا رو قرص میخورم نخورم بی حال عطسه ریزش آب بینی خفم میکنه

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست