2777
2789

از۲ اذر اومدم مرخصی زایمان خود اداره برام تو نامه زده از ۲ اذر تا ۱ شهریور مرخصی برو. ولی میخوام ۶ ماهشو بگیرم یعنی تا ۱ خرداد ایا میشه ؟ اخه اون ۲ ماه اخر میخوره به تابستون تامین هم  حقوق خیلی کم میده 

اموزگار ابتداییم ورودی ۱۴۰۱ هستم 

لطفا راهنماییم کنید .

سلام عشقم...

خب زنگ بزن اداره بپرس

اداره تا اداره فرق داره

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر نکنم قبول کنند. به نفعشون هست که ۹ ماه برید چون تابستون هست و حقوق سه ماه کمتر میدن. سال اول بود ...

۶۱۰۰ میگرفتم اما الان با رتبه بندی و ترمیم حقوق ۹۵۰۰ باید بدن به همکارای دیگه البته بیمه کسر میکنن. ولی من ۳۷۰۰ میگیرم 

روزی چقد میخوندی منم ازمون دارم میشع کمک کنی بگی چی بیشتر بخونم 

من روزی ۸ الی ۹ ساعت  کتابارو دقیق خوندم در حد ۱۰۰ زدم نفر دوم شدم بین ۱۲۶ نفر نفر اول دو امتیاز افتاد جلو چون بچه داشت   ولی تو مصاحبه تخصصی  عالی بودم ۱۹۰۰ نمره افتادم جلوش. یعنی مصاحبه ۹۷ شدم 

کم.هیچی نمیفهمم.خیلیش مونده.تو چیا خوندی.الان دارم علوم۴ میخونم خیلی سخته 😔

من نصف خوندم ولی ریاضی اصلا نمیفهمم روان شناسی و سنجش نخوندم سرم در نمیارم 😔😔😔😔😔😔😔😔خسته میشم یکم میخونم

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو