2777
2789
عنوان

سفر به مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 40 پست

سلام

یه توصیه اینکه هیچ وقت قبل سفر به مشهد به امید این نباش که آب و هوا رو پرسیدی و میدونی چکار کنی!!! ما خودمون صبح که از خونه بیرون میریم نمیدونیم تا عصر هوا چطوریه! نمیدونیم لباس گرم برداریم یا نه!

آب و هوا خیلی متغیره. همیشه برای مشهد هم لباس خنک بردارید هم معمولی هم گرم  

درباره مرکز خرید که زیاد اطلاع ندارم فقط میدونم خیابون سلمان خیلی شیکه 

ولی یه توصیه دیگه

یه پویشی هست به اسم هر شب جمعه مثل اربعین. مشهدی ها این پویش رو بهتر از شهرهای دیگه اجرا میکنن. میگن حالا که اربعین اینقدر باصفاست به جای اینکه سالی یه بار اربعین داشته باشیم،هفته ای یه بار اربعین داشته باشیم. هر هفته شب زیارتی امام حسین علیه السلام یعنی شب جمعه، موکب میزنن و نذری میدن.

هم اطراف حرم هست هم توی خیلی از پارکها و خیابونها.

مثلاً خیابون شهید شوشتری سمت بست نواب هر هفته آش میدن، قهوه میدن، شربت میدن، دمنوش میدن، واکس صلواتی دارن و....

بنظرم سر بزنین با صفاست

معمولاً حدود ساعت هفت اینا هستش. پنجشنبه ها تقریبا یه ساعت بعد از اذان مغرب. هر هفته تمام طول سال.

ولی فکر کنم ایام ماه رمضان ساعتش فرق بکنه شایدم همون باشه

برو ببین 

عزیزم من اگر اینجا سوال میپرسم واسه اینه که راهنمایی بگیرم از تجربه دوستان استفاده کنم که وقتی میرم سفر وقتمو تلف نکنم جاهایی برم که مناسبم نیست. وگرنه که بله هم میتونم تو نت سرچ کنم هم خودم برم ببینم. بهرحال ممنون از راهنماییت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یه توصیه اینکه هیچ وقت قبل سفر به مشهد به امید این نباش که آب و هوا رو پرسیدی و میدونی چکار ...

سلام گلم. پس خیلی مجهز بیام😂

چه عالی ممنون از توضیحاتت و وقتی که گذاشتی عزیزدلم😍💖

درباره سرزمین موج‌های آبی هم راهنماییم میکنی عزیزم؟ استخر و سونا جکوزی و اینا هست؟ سرسره‌هاش خطرناک ...

خطرناک که نه بابا.

با اینکه عمق آبی که بعد از سر خوردن توش میافتیم کمه و خطر نداره اما کلی نجات غریق هستن که آدم رو میگیرن

از نظر ساخت استاندارد و خطر نداشتن هم بنظرم امنه چون اگه میخواست خدای نکرده غیراستاندارد باشه و اتفاقی بیفته تا الان معلوم میشد

سلام روزتون بخیر مرکز زیبایی پردیسان با بیش از 10سال سابقه در 📍مشهد، دبی 

🎁 50درصد تخفیف ویژه گذاشتیم میکاپ، شنیون، عروس vip,cipو...

🎁پکیج ویژه عروس فقط و فقط 5 تومن 

🎁میکاپ و شنیون همراهی 1 تومن 

جهت اطلاع بیشتر از پک های ویژه با شماره ۰۹۳۹۹۰۸۷۰۳۳ تماس حاصل فرمائید